dec
31
2019

Hladno ceđeno ricinusovo ulje 1L

SASTOJCI (BILJNO ULJE)

100% hladno ceđeno ricinusovo ulje (Palma Christi)

KAKO OVO ULJE DELUJE

Naučna studija objavljena u časopisu Journal of Medicine Naturopathic jos 1997. godine pokazala je da svakodnevna primena obloga od ricinusovog ulja može povećati proizvodnju T-limfocita koji su nosioci ćelijskog imuniteta, dakle važna karika imunog sistema. Osim toga, ricinolna kiselina deluje protiv parazita, gljivica, bakterija i virusa.

ZAŠTO VAM JE POTREBNO OVO ULJE

Oblozi od ricinusovog ulja ublazavaju upale, podstiču izlučivanje toksičnih materija, ubrzavaju zarastanje tkiva. Primenjuju se za čisćenje jetre, lečenje zučne kese, mioma i cista na jajnicima. Zatim, za ublazavanje glavobolje, menstrualnih bolova, smirivanje otečenih limfnih čvorova.

NAČIN UPOTREBE

Na pamučnu pelenu (tetra pelena) sipati prethodno ugrejano ricinusovo ulje i staviti na obolelo mesto. Količinu ulja određujete na osnovu površine tela i pelene. Pelena mora biti dobro natopljena uljem. Nakon pelene staviti tanak najlon da ulje ne probije vani. Potom staviti peškir i fiksirati oblogu elastičnim zavojem ili pojasom. Ukoliko oblogu primenjujete više dana uzastopno, prvo veče u suvu oblogu dodati punu količinu ulja (npr. 150 ml), do sledeće večeri sačuvati oblogu i u nju dodati 2/3 od količine ulja koja je korišćena za prvo veče (npr. 100ml), a treće veče u oblogu dodati 1/3 od količine ulja koja je korišćena za prvo veče (npr. 50ml). Nakon treće večeri oblogu baciti i nastaviti sa novom čistom tkaninom i novim uljem.

NAPOMENA: Ulje se koristi isključivo za spoljnu upotrebu!

NETO KOLIČINA

1.000 ml

ČUVANJE

Na hladnom, tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

2 godine.

HLADNO CEĐENO RICINUSOVO ULJE –  možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *