SEARCH
100% Prirodni Preparati

O nama

Osnovana 2019. godine, PR HERBANIC, sa sedištem u selu Milatovac, opština Žagubica (Srbija), je preduzetnička radnja specijalizovana za razvoj, proizvodnju i distribuciju originalnih biljnih tinktura i drugih biljnih preparata. Ključ našeg uspeha je kultura koja neprekidno teži ka najvišem kvalitetu proizvoda i odličnom korisničkom iskustvu.

Osnivač i vlasnik PR HERBANIC je dugogodišnji herbalista Boško Mastilović, koji se još od 2012 godine aktivno bavi proizvodnjom tinktura, čajeva, ostalih biljnih preparata, savetovanjem o tradicionalnim metodama jačanja imuniteta i detoksikacije organizma.

U odseku iskustva videćete neke od povratnih informacija korisnika kojima su pomogli proizvodi PR HERBANIC, kao i sugestije i saveti herbaliste Boška Mastilovića. Boško je održao nekoliko predavanja na temu zdravog načina života.

Boško Mastilović, osnivač i vlasnik PR HERBANIC

Boško Mastilović, osnivač i vlasnik PR HERBANIC

Naš dosadašnji rad (biljni preparati, detoksikacija organizma i jačanje imuniteta) je pokazao da su mnogi zdravstveni problemi izlečivi, ali da su ljudi neizlečivi, jer ne žele da prihvate jednostavne „zakone zdravlja“ i da promene svoje loše navike.

Ukoliko imate problema sa zdravljem, a želite da pristupite svom problemu na jedan tradicionalan, prirodan način ili želite samo da se informišete o zdravom načinu života, javite nam se na kontakte koje možete da pogledate OVDE.

Napomena: PR HERBANIC se ne bavi dijagnostifikovanjem, prevencijom ili lečenjem bolesti, već rad bazira na promovisanju sopstvenih proizvoda i propratnom savetovanju korisnika u korišćenju istih. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti zamena za profesionalni medicinski savet. Ni jedna osoba ne treba da koristi informacije sa ovog sajta za dijagnostifikovanje, prevenciju ili lečenje bolesti bez konsultacija sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom (lekarom).

221 reagovanja na “O nama”

 1. Petar kaže:

  Postovani,

  Imam neke probleme sa mokrenjem i testisima vec nekoliko godina. Hteo bi da Vam detaljno opisem problem preko maila pa da krenem sa nekim programom ako imate resenje. Na koj mail Vam se mogu javiti ili nekim drugim putem?

 2. BT kaže:

  Imam polip na krajniku. Da li je vaša tinktura za grlo -ehinacea, beli luk, nana…. odgovarajuca za tu vrstu problema?

 3. dragan kaže:

  Pozdrav Dr.imao bi nekoliko pitanja imamo cerkicu 1,5 g.ima tako su napisali neopredeljivo dermatitis.Kožu ima rapucanu i svrbi se samo nocu i plače nemoguče.Napisao ili vam poslao izvide ako možete nekako pomoči.Neznamo kde da se okrenemo Rodom smo iz okoline KLADOVA a živimo u Sloveniji I ja ima problema sa stomakom itd.ako moze pomoči poslao bi vam sve izvide,…..Kontakt dobili smo od kolega koji je koristio vase proizvode.Hvala vec u napred

 4. Branka kaže:

  Poštovani, da li u Loznici imate svoje proizvode u prodaji.
  Hvala

 5. Irena Cener kaže:

  Poštovani,molim Vas, adresu gdje se u Na ovom Sadu mogu kupiti proizvodi Creva#1 i Creva#2 ? Puno hvala,Irena Cener

 6. Janja kaže:

  Poštovani,slala sam neke upite na Vaš mail tinkture@yahoo.com. kad mogu očekivati odgovor? Voljna sam krenuti s Vašim programom. Pozdrav!

 7. Petar kaže:

  Postovani,

  Da li ce ostati lekovita svojstva tinkture ako svoju dozu prelijemo vrelom vodom da bi alkohol ispario? Hvala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *