jul
02
2014

ZELENA SNAGA

Untitled

Zelena snaga – 100g ( 1.390 din ) je kombinacija pšenične i ječmene trave koja ima za zadatak da ojača i očisti vaše telo u najkračem mogućem periodu. Ona predstavlja celoviti dodatak ishrani koji sadrži vitamine, minerale, hlorofil, aktivne enzime, antioksidanse i aminokiseline. Blago alkalna, Zelena snaga pomaže u neutralizovanju kiselosti koja nastaje kao posledica nepravilne ishrane i stresa. Sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi (samo što se umesto gvožđa u centru molekula nalazi magnezijum) i zbog toga je vekovima poznat kao„zelena krv”. Osim hlorofila sadrži i vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B9, B12  i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala, antioksidanata, 19 amino kiselina i druge materije neophodne za ljudski organizam. Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

Vraća vitalnost organizmu, daje energiju, podmlađuje kožu, pospešuje zdravlje na mnogo načina, jer pruža organizmu sastojke koje je nemoguće dobiti kroz današnju brzu hranu i, što je podjednako bitno, ovi sastojci se u zelenoj snazi nalaze u svom prirodno uravnoteženom obliku.

Delotvornost zelene snage se primećuje, na opštu radost, kod bolesti kojima je zastrašeno celokupno čovečanstvo. Njeno dejstvo se sastoji u tome što pomoću enzima peroksida sprečava delovanje kanceroznih materija i time sprečava da zdrave ćelije postanu kancerogene. Delovanje kod side izuzetno je delotvorno kako pri sprečavanju virusa side tako i pri sprečavanju zaraze, podsticanjem lučenja prolaktina i hormona neophodnih za održavanje imunološkog sistema. Smanjujući nivo šećera u krvi, a ne menjajući ga kada dostigne normalnu vrednost ova esencija je preparat koji bi šećerni bolesnici trebalo redovno da koriste.

Neto masa:100 g
Sastojci:Trava mladog ječma i pšenice.
Dejstvo:Dodatak hrani sa velikim hranljivim dejstvom.
Način primene:1 čajna kašičica 3 puta dnevno. Razmutiti sa sokom, čajem ili vodom.
Cena 1.390 din

5 reagovanja na “ZELENA SNAGA”

 1. Zoran kaže:

  Postovani,

  Brat mi je operisan pre dva meseca, maligni rak pankreasa…Kako mu mozete pomoci, zelena snaga?…a meni bi trebala Vasa tinktura za ciscenje jetre ili citavog organizma…

  Zoran

 2. […] što više citrusnih sokova, sokova od šargarepe, zelenog povrća koje obiluje hlorofilom.Sok od mladog ječma i pšenice su neizostavljivi kod problema ovakovog […]

 3. ivana kaže:

  dali je proizvod organski tretiran .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *