avg
07
2016

Iskustvo unapređenja zdravlja

saludcorazn-7

Sa sajtom herbanictinkture.com sam se susreo prvi put putem facebooka jos novembra 2013, video sam promovisan post koji je objašnjavao zašto je čovek biljojed. To me je zainteresovalo jer pre par godina sam već bio u režimu promene ishrane i načina života zato što sam bio debeo, loše krvne slike i sa srčanim problemima već sa 30 godina.

Kada sam malo pregledao preostali sadržaj sajta odlučio sam da pređem na što siroviju isključivo biljnu ishranu. Pošto to nije ni malo lako, povremeno sam se konsultovao sa osobljem koje vodi Tinkture Dr Ričarda Šulca facebook stranicu i uvek sam dobijao detaljan odgovor za sve što mi je potrebno i uz njih sam i naučio dosta. Čak sam bio slobodan često da ih pitam za probleme koji su imali moji bližnji, i tu su mi pomogli, preporučili metode izlečenja i tinkture koje su svima pomogle da reše probleme koje su imali.

Kada su počeli da prodaju biljne proteine i super hranu, odmah sam počeo to da koristim i odlični su proizvodi, i dan danas, posle 3 godine, ih redovno koristi cela moja porodica i dosta prijatelja kojima sam preporučio.

Kao rezultat svega, na ovakvom režimu ishrane ja se osećam bolje nego ikada, prehlade su davno prošlo vreme, organizam mi ima manje toksina, jer ih ni ne unosim, akne su nestale, znoj nema neprijatan miris, energija mnogo veća tokom celog dana i daleko bolje i duže treniram. Topla preporuka svima koji žele sebi bolje, ovo osoblje će im sigurno pomoći u rešavanju svih pitanja i nedoumica, a dalje je ipak na vama.

Igor K., Kikinda (36g)

2 reagovanja na “Iskustvo unapređenja zdravlja”

  1. Da vas pozdravim! Trazeci na Internetu recepte za kapilare i vene ukloniti na prirodan nacin naisla sam slucajno(a ljudi koji vjeruju u Boga znaju da nema slucajnosti)na stranicu Miroljuba Petrovica.I tako su mi se otvorile sve druge stranice o zdravoj prehrani.Ne mogu vas dovoljno pohvaliti koliko ste pozitivni i nesebicni u otkrivanju i zelji da nama ljudina pomognete u zdravstvenim problemima u kojima se nalazimo a da nas niti ne poznajete, a da ne govorim da nam nudite i sve besplatno.Ne mogu se nacuditi.lnace meso ne jedem preko trideset godina pa mi nece tesko biti prec na ovaj nacin prehrane.Za dva tjedna kada mi kcer ode na godisnji pocinjem sa ciscenje i sa kompletnim programom koji je na jako jednostavan nacin objasnjen.N arucila sam i preko jedne gospodje koja ide u Srbiju i neke knjige. Neizmijerno zahvalna! Margareta iz Minhena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *