okt
06
2016

Nameštanje želuca prirodnim putem

Do pojave želudačne kile ili podignutog želuca može da dođe usled nazeba, stresa, podizanja tereta, dugotrajnih zatvora… Posledice pojave ovog problema je pojačana želudačna kiselina, nadimanje, problemi sa radom srca, pluća… U videu možete videti kako da namestite podignut želudac (želudačnu kilu) prirodnim putem. Radi se o vrlo jednostavnoj metodi nameštanja koju su upražnjavali naši preci. Napomene: 1. U videu je rečeno da se želudac nalazi „ispod“ pupka, međutim mislilo se na pulsiranje krvnih žila koje se nalaze ispod pupka. Ove krvne sudove možemo napipati ispod pupka jedino ukoliko se želudac nalazi na adekvatnom mestu. Prilikom nameštanja, želudac se „vuče“ ka pupku i na taj način vraća u prvobitni položaj. 2.Ukoliko potražite pomoć od nekoga ko se bavi nameštanjem želuca, obavezno obratite pažnju na to da li isti radi obično nameštanje masažom (kao što je slučaj u samom videu) ili upražnjava još neke dodatne rituale i spominje „energije“. U ovom drugom slučaju naš savet je da izbegavate takve „stručnjake“ jer se radi o okultnim veštinama.

11 reagovanja na “Nameštanje želuca prirodnim putem”

 1. Sl kaže:

  Problem jeste sto zeludac probije dijafragmu i udje delom u grudni kos i ok da to moze da se vrati, ali problem je sto se otvor na dijafragmi prosiri zbog zeluca koji je neko vreme proveo tu. Resenje jeste da se izvuce iz grudnog kosa i vrati u pravi polozaj ali kljucno pitanje da li postoji neki nacin ili vezbe da se ojaca dojafragma i smanji otvor kako zeludac nebi mogao opet da se podigne i da se problem resio trajno?

 2. Anis kaže:

  Molim Vas kontakt gospođe koja namešta želudac.

 3. Dragana kaže:

  Ja ne vidim video u vezi nameštanja želuca

 4. Ankica kaže:

  Kao dijete patila sam često od „spuštenog želuca“. Na mjesto ga je vraćala moja majka uz pomoć vakuma koji bi dobila spuštajući toplu šalicu na predio pupka. Šalica bi naprosto usisala dio tijela i to bi potrajalo nekoliko minuta, kad se želudac vratio na mjesto vakum je jednostavno popustio i šalica je sama spala sa trbuha.
  Cijeli taj postupak je bezbolan a danas ga je lako izvesti tzv. ventuzama, staklenkama koje imaju na vrhu malu pumpicu koja stvari vakum i može vrlo učinkovito pomoći. Naravno da treba uzeti odgovarajuću veličinu, ovisno da li se radi o djetetu ili odrasloj osobi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *