sep
15
2020

Iskustvo: Moj otac boluje od leukemije … i danas poslije 3 godine je i dalje živ i sa nama je.

Postovani!
Melodisplastic sindrome je vrsta leukemije. Koštana srž ne proizvodi eritrocite.
Moj otac boluje od ove vrste bolesti .
Prije tri godine su nam doktori saopštili da se više ništa ne može uraditi po pitanju zdravlja moga oca. Terapiju koju je primao prosto nije reagovala, a pošto je imao 70 godina transplataciju koštane srži nije bilo moguće uraditi.
Došli smo u situaciju da prima po tri do četri jedinice krvi za nekih 20 dana i tu su naravno nastale komlikacije .. povećala se količina gvožđa u organizmu i još niz drugih stvari.
Ali čovjek prosto neke stvari ne moze da prihvati. Obratila sam se na tinkture@yahoo.com (Herbanic tinkture). Poslala sam tatinu dijagnozu i vrlo brzo dobila prirodnu terapiju. Sa terapijom čišcenja organizma i korišćenja biljnih tinktura krenuo je i naš napredak.. Reći ću vam samo da 12 mjeseci moj otac nije primio ni jednu bocu krvi koštana srž mu se sama pokrenula i počela u kolikoj tolikoj mjeri da ponovo proizvodi crvena krvna zrnca odnosno eritrocite .. i danas poslije 3 godine je i dalje živ i sa nama je. Ovim putem želim da poručim svim ljudima da nam je priroda dala sve, vazduh da disemo, a biljke da se liječimo. Probajte mozete biti samo na dobitku. Veliki pozdrav.

Irena M. , Crna Gora

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *