avg
31
2013

NefroHerb (Bubrezi – Bešika) – Tinktura za čišćenje i jačanje bubrega i bešike

SASTOJCI

Uva (Uva ursi), Rastavić (Equisetum arvense), Kleka (Juniperus communis), Čičak (Arctium lappa – radix), Koren peršuna (Petroselinum crispum – radix), Kukuruzna svila (Zea mays).

KAKO OVA FORMULA RADI

Navedene biljke su poznate po tri korisna udela u unapređenju zdravlja: ​​zdrav protok urina, funkciju čišćenja i otapanje naslaga kalcijuma. Bilje kao što su list uve, bobice kleke, kukuruzna svila, rastavić, peršuna i korena čička u ovoj formuli su korišćene vekovima kao diuretici. Diuretici stimulišu zdrave bubrege da izlučuju urin, koji vrši prirodnu dezinfekciju bubrega i bešike. Neke od ovih biljaka, kao što su bobice kleke i list uve, takođe su moćni čistači za vaše bubrege i bešiku.

List uve sadrži moćne fitohemikalije, kao što su isparljiva ulja, arbutin, kvercetin, jabučnu i galsku kiselinu. Arbutin podržava zdrav i čist urinarni trakt. Kvercetin štiti milijarde kapilara u kompleksnom sistemu filtriranja bubrega. Jabučna i galska kiselina (iste koje nalazimo u jabukama i jabukovom sirćetu) odavno se koriste za bubrege i zdravlje bešike. Bobice kleke, kukuruzna svila, rastavić, čičak i peršun sadrže fitohemikalije koje su diuretici. One pomažu da se stvori čista i zdrava sredina u okviru urinarnog trakta.

Tri glavna uzroka bolesti i oštećenja bubrega:

1. Toksemija

Ako vaša krv ima previše toksičnog otpada u sebi, ona počinje da se ruši funkciju bubrega.

2. Visok krvni pritisak

Hipertenzija uzrokuje polovinu svih slučajeva bolesti bubrega.

3. Visok nivo šećera u krvi

Previše šećera u vašem telu bukvalno usporava vaš imuni sistem i uništava bubrege.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Ako želite da ostanete zdravi, održati vaše bubrege u dobrom radnom stanju je od suštinskog značaja. Svaki organ u vašem telu ZAVISI od zdravlja i snage vaših bubrega. U stvari, sve ćelije u vašem telu trebaju unos hrane i eliminaciju otpada napolje, i one trebaju vaše bubrege da urade to! Začepljeni i spori bubrezi utiču na svaki sistem u vašem organizmu, jer vaši bubrezi predstavljaju ključni deo dopremanja neophodnih vitamina i kiseonika u vaše ćelije i izbacivanja otpada i toksina van organizma.

Za najbolje rezultate, koristite ovu formulu kao deo 5-ODNEVNOG PROGRAMA ZA ČIŠĆENJE BUBREGA.

NETO KOLIČINA

50 ml

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

NEFROHERB (BUBREZI – BEŠIKA) – TINKTURU ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE BUBREGA I BEŠIKE možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

4 reagovanja na “NefroHerb (Bubrezi – Bešika) – Tinktura za čišćenje i jačanje bubrega i bešike”

 1. violeta kaže:

  imam proteine i hemoglobin u urinu.da li mi preporucujete vase kapi.gde ih mogu nabaviti

  • Admin2 kaže:

   Da biste rešili vaše probleme potrebno je potpuno da leiminišete štetne namirnice životinjskog porekla iz upotrebe koje su direktni izazivači povećanog hemoglobina,proteina u bubregu,znatno mu otežavajući njegov rad i praveći mu velikih problema.Kasnije dolazi do kalcifikacije i stvaranja peska kamena itd…Rafinisana hrana alkohol cigarete i sve ostalo se izbacujePostoji sledeći prigram koji se primenjuje https://herbanictinkture.com/2013/08/10/celokupan-program-izlecenja/.Kapi vam mogu pomoći ako promenite loče životne navike,najefektivnije jeste da se javite stručnom licu na 061 166 22 77 kapi možete da naručite preko sledećeg linka https://herbanictinkture.com/kontakt/

 2. Miketa Pantic kaže:

  Da li pacijent koji predje na kompletan program za neizlecive bolesti, moze odmah da prekine dijalizu bubrega (od maja meseca, tri puta nedeljno) ili da postepeno smanjuje. Hvala!

  • Admin2 kaže:

   Dijaliza vašim bubrezima može samo da pomogne u početku lečenja dok vam bubrezi ne ojačaju u svojim vitalnim funkcijama.Znači možete postepeno da je smanjujete uz praktikovanje kompletnog programa lečenja prirodnim putem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *