okt
07
2014

ImunoHerb #2 (Imuno #2) – supertonik za jačanje imunog sistema

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Sveži beli luk (A. sativum), Sveži crni luk (A. cepa), Sveži koren đumbira (Z. officinale), Sveži koren rena (A. rusticana), Ljuta paprika (C. annuum), Organsko jabukovo sirće (Malus sylvestris).

KAKO OVA FORMULA RADI

Sveži sokovi korena rena „dovode“  ovu formulu u vašu glavu, sinuse, grlo i pluća, gde vam je ona potrebna. Beli luk i njegov rođak, crni luk, su dve najbolje biljke za izbacivanje mikroorganizama iz vašeg tela. Đumbir i ljuta paprika stimulišu krv i limfni tok, kao ni jedna druga biljka, da odnesu vaše ćelije imunog sistema do uljeza što je brže moguće. Organsko jabukovo sirćesadrži sve što sadrže i same divlje jabuke i čisti vaše telo, takođe.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Ovo je biljni tonik za sve namene sa gotovo neograničenom listom načina upotrebe. Delotvoran je kod prehlade, virusa, upalnih procesa, podstiče rad imunog sistema. Korisnici ovu formulu nazivaju „lekom za prehladu“, ali i „lekom za sve“, a oni je koriste na hiljadu različitih načina. ImunoHerb #2 formula uništava štetne mikroorganizme prilikom prvog kontakta. Ova formula prirodnim putem razbija iritirajuće smetnje u sinusima i grudnom košu podstičući normalno disanje. Ima trenutno delovanje i stvara osećaj trenutnog olakšanja.

NAČIN UPOTREBE

Od jedne čajne kašičice 3 puta dnevno do jedne supene kašike 8 puta dnevno. Kod ozbiljnijih problema konzumirati na svakih 30 minuta po jednu supenu kašiku. Pre svake konzumacije promućkati tonik. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem ili koristiti kao preliv za salatu.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na hladnom, tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

1 godinu.

IMUNOHERB #2 – BILJNI TONIK ZA JAČANJE IMUNITETA I TRENUTNO UNIŠTAVANJE MIKROORGANIZAMA  možete nabaviti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

7 reagovanja na “ImunoHerb #2 (Imuno #2) – supertonik za jačanje imunog sistema”

 1. mint kaže:

  A koliko dana se pije tinktura, recimo kod srednje jake prehlade. Ima samo 200 ml i kad se uzima par puta po malu ili veliku kasiku, verovatno traje tek koji dan.

  • Admin1 kaže:

   Tinktura se pije dok ne ozdravite. To je u potpunosti individualno, ali bilo bi dobro da se uzima prvih 5 dana prehlade. Može da se popije i za jedan dan, ili za nekoliko dana (3-5).

 2. Branko kaže:

  Nigdje nemu tačno da vidim kako izgleda aleva paprika( C. annuum), Molim vas dali mogu doibiti više info. o ovoj papriki. Hvala.

  • Admin2 kaže:

   Kao i svaka ljuta papričica crvena mala ili duguljasta zelenkasta a može i da bude u samlevenom obliku u zavisnosti od sezone.Mi koristimo jako ljute paprike-habanero ili neku drugu vrstu zavisno koja je trenutno na raspolaganju,ne koristimo domaće paprike koje su mnogo slabije od pomenutih.

 3. Ruza kaže:

  Kako mogu da narucim ovaj proizvod i dali je namenjen deci i od kok uzrasta? Hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *