avg
31
2013

Tinktura za krv – biljna formula za pročišćavanje krvi

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Sveži cvet crvene deteline (Trifolium pratense), Sveži beli luk (Allium sativum), Ljuta paprika (Capsicum annuum), Štavelj (Rumex crispus), Bela imela (Viscum album), Koren čička (Arctium lappa – radix).

KAKO OVA FORMULA RADI

Ovu formulu možemo nazvati i razređivačem krvi, najviše zbog njenih sastojaka crvene deteline i belog luka. Crvena detelinapomaže u sprečavanju srčanih bolesti na nekoliko načina. Rezultati  studija na ljudima pokazuju da crvena detelina može smanjiti nivo ‘lošeg’  holesterola (LDL) i podići nivo ‘dobrog’ (HDL) holesterola u organizmu. Pored toga, crvena detelina može dovesti do povećanog lučenja žučne kiseline. To je zato što je holesterol glavna komponenta žučne kiseline, veća proizvodnja žučne kiseline obično znači da se više holesterola koristi i manje holesterola cirkuliše u organizmu.

Crvena detelina sadrži i određene količine hemikalija poznatih kao kumarini ( hemijska jedinjenja koja imaju sladak miris, koji se lako prepoznaje kao miris nedavno pokošenog sena), koji pomažu da krv ne postane gusta i lepljiva. Kao rezultat toga mogućnost formiranja krvnih ugrušaka i arterijskih plakova je značajno smanjena. Plakovi predstavljaju nataložene krvne ćelije, masti, i druge supstance koje mogu smanjiti ili blokirati protok krvi. Crvena detelina pomaže da arterije postanu jake i fleksibilne, što takođe pomaže da se spreči stvaranje plakova koji neretko dovode do srčanog udara ili šloga.

Beli luk jača imunitet, predstavlja prirodni antibiotik, snižava krvni pritisak, snižava nivo holesterola, snižava šećer u krvi. Pored svega navedenog beli luk nas u priličnoj meri štititi od spontanog zgrušavanja krvi, jer ne samo što krvne pločice čini manje lepljivim, čime se usporava formiranje krvnih ugrušaka, nego i rastvara krvne ugruške koji su se prethodno počeli stvarati.
Ljuta paprika pored razređivanja krvi, podstiče i pojačanu cirkulaciju. Bela imela ima kardio-tonično dejstvo, što znači da deluje pozitivno na srce. Pospešuje cirkulaciju i normalizuje protok krvi kroz organizam, što je značajno za jačanje srca i očuvanja njegovih funkcija. Reguliše krvni pritisak (visok snižava, a nizak normalizuje) i na taj način takođe deluje pozitivno na srce. Čičak je takođe, moćni čistač krvi i limfe. Otklanja sve zastoje u telu, smanjuje otoke i uklanja otrove, bilo kroz kožu ili preko bubrega.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Biljna formula „Krv“ čisti krv od hlesterola i toksina do čijeg nakupljanja je dolazi neadekvatnom ishranom i pogrešnim načinom života. Jedan od najboljih preparata za čišćenje krvi na tržištu. Ovaj preparat čisti krv i limfni sistem od zaostalih toksina i podstiče koštanu srž da proizvodi krv. Pogodna za osobe sa povišenim pritiskom, holesterolom, dijabetesom, leukemijom i drugim težim oboljenjima. Čisti krvne sudove od holesterola. Sastavljena je od proverenih biljaka: crvena detelina, štavelj, bela imela, beli luk, ljuta paprika, koren čička koje stimulativno deluju na čišćenje krvi i limfnog sistema i na zdravlje vaših krvnih sudova.

NAČIN UPOTREBE

Od 70 do 140 kapi 3 puta dnevno, pa do 180 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

KRV – BILJNU FORMULU ZA PROČIŠĆAVANJE I RAZREĐIVANJE KRVI možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

6 reagovanja na “Tinktura za krv – biljna formula za pročišćavanje krvi”

 1. Sandra kaže:

  Aplasticna anemija?

 2. Marija kaže:

  Hockinov limfom?

  • Admin2 kaže:

   Sve može da se sanira ili u doglednoj meri dovede u bolje stanje prirodnim putem.Javite se na 061 166 25 77 gde će vam stručno lice dati sve potrebne smernice i sugestije.Osnova jeste primenivanje osnovnog programa lečenja prirodnim putem koji imate izložen ovde kod nas na sajtu.

 3. slavica kaže:

  leuhemuja hronika cll/hall

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *