sep
13
2013

HerboDetoks (Detoks) – tinktura za pročišćavanje krvi i limfe

SASTOJCI

Crvena detelina (Trifolium pratense), Čaparal (Larrea tridentata), Čičak (Arctium lappa – radix), Beli luk (Arctium lappa), Lobelija (Lobelia inflata), Ljuta paprika (Capsicum annuum), Štavelj (Rumex crispus).

KAKO OVA FORMULA RADI

U nastavku slede opšte poznate činjenice iz visoko cenjenih i prihvaćenih medicinskih tekstova. Prema farmakološkim priručnicima, Čaparal sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu. Prema Merkovom priručniku (jedan od najuglednijih medicinsko-hemijskih knjiga na svetu), ova kiselina iz Čaparala je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija ( prema Taberovom enciklopedijskom medicinskom rečniku).

Moćne biljke, a ne politika

Neke od biljaka u ovoj formuli su bile napadnute od strane vlade SAD-a i pojedinih medicinskih grupa. Ovi darovi od Boga su prouzrokovali sve od rasprava američkog Senata do kliničkih pretresa vođenih od strane američkih vladinih agencija, napada od strane Američke Medicinske Asocijacije (AMA) i čak hapšenja i zatvaranja travara i lekara prirodne medicine! Čaparal je bio ilegalan skoro celih pet godina. Dobavljači su prestali da ga prodaju. Naki od praktikanata prirodne medicine su i dalje koristili čaparal u lečenju svoji pacijenata.

Ostale biljke u ovoj formuli su veoma iskompromitovane od strane medicinskih doktora, kao što je lobelija i cvet crvene deteline. Zbog toga, mnogi travari su bili hapšeni i zatvarani zbog raspravljanja o koristima od ovih vrsta biljaka i zbog njihovog udruživanja u lečenju kancera i hroničnih bolesti. Ali budite sigurni, biljke u ovoj formuli su klasična i tradicionalna sredstva za čišćenje krvi i limfe, i iste te biljke se uspešno koriste dugi niz godina u njegovoj klinici.

Maksimizirajte čišćenje

Pojačajte dejstvo ove formule upražnjavajući je u okviru ili 5-ODNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA JETRE ili 5-ODNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA BUBREGA.  Savetujemo da svaki korisnik potroši jednu bočicu formule Detoks na nedeljnom nivou.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Navedene biljke su moćna formula za čišćenje koja otklanja nagomilane toksine i otrove iz krvi, telesnih masti i ćelija. Ove biljke se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti. Navedene biljke su poznate kao klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe.

NETO KOLIČINA

50 ml

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

HERBODETOKS (DETOKS) – TINKTURU ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFE možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

6 reagovanja na “HerboDetoks (Detoks) – tinktura za pročišćavanje krvi i limfe”

 1. Ana kaže:

  Dobro vece zanima me kako naruciti tinkturu detoks?

 2. Milan Čančarević kaže:

  Poštovani, šta preporučujete kao prevenciju melanoma? Imam puno mladeža, bio sam kod specijaliste i neki su rizični. Inače deda mi je umro od melanoma.
  Zanima me isto i prevencija masnih tkiva. U poslednjih 5 godina pojavljuju mi se masna tkiva maltene po čitavom telu. Vec sam izvadio dva.Imam 33 godine, visok sam oko 185 cm i imam 75 kg.

  Dg. sa klinike za onkologiju : TCP reg.lumbalis I. dex. , reg. paravartebralis thoraclais I. sin. reg. lumbalis I. sin. et reg. haemithoracis I. sin. Lipoma reg. brachii I sin. D23.5

  Pig. tu promena po tipu sebaroicne keratoze na levom hemitoraksu nije klinicki suspektno. Paravertebralno torakalno levo i lumbalno desno dve pig. promene po tipu displaznih nevusa nisu klinicki susp. lumbalno levo pig. Tu promena po tipu intradermalnog nevusa nije klinicki susp. Na levoj podlaktici potkozna tu promena po tipu lipoma.

  Hvala!

 3. Adi kaže:

  Poštovani, dali ova tinktura pomaže u izlečenju od akni na koži?
  Srdačan pozdrav

  • Admin1 kaže:

   Može da bude od koristi jer u sebi sadrži čičak koji čisti kožu. Međutim, problem treba rešavati od samog korena. Uzrok problema najčešće leži upravo u intoksikaciji organizma, a kožu često nazivaju trećim bubregom. Zaključak- dobro bi bilo da pročistite organizam i podigneteimunitet i uz to možete da koristite čajeve od čička, kao i da pravite kupke od korena čička, da se umivate čajem od čička, napravite tinkturu od čička i slično…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *