okt
11
2013

GastroHerb (Varenje) – tinktura za poboljšanje varenja

SASTOJCI

Koren đumbira (Zingiber officinale), Seme komorača (Foeniculum vulgare), List nane (Mentha x piperita).

KAKO OVA FORMULA RADI

Koren đumbira, seme komorača i list nane sadrže eterična ulja koja u skladu sa medicinskim tekstovima i čak i Merkovim priručnikom, su terapeutski karminativi (sredstva protiv nadimanja). To znači da stimulišu varenje, kao i da opuštaju stomak, čime se podstiče varenje i pomaže da se oslobađaju gasovi u probavnom traktu. Đumbir snažno smanjuje grčeve u stomaku i smanjuje osećaj mučnine, dok je nana dobra za opuštanje i umirivanje želuca.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Ovo je sjajna formula za one momente kada se probudite usred noći sa kiselinom, lošim varenjem i gorušicom. Stavite 1 do 2 kašičice ove formule u malo vode, i za pet minuta će nestati vaši problemi sa varenjem. Zatim se vratite u zemlju snova.

Kada ste van kuće i jedete obrok koji osećate kao kamen u stomaku, ova formula će vam biti od neprocenjive koristi. Možete čak dodati 1-2 kašičice u šolju tople vode i napraviti ukusan čaj za varenje. Isto tako, kada putujete, ovo je najbolja formula protiv putničke mučnine(mučnine uzrokovane kretanjem). Pokazala se kao odlična za decu sa osetljivom probavom. Osvežava dah.

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno do 140 kapi 5 puta dnevno. Takođe se uzima i po potrebi. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

SADRŽAJ PAKOVANJA

50 ml jakog biljnog ekstrakta

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

GASTROHERB (VARENJE) – TINKTURU ZA REGULISANJE LOŠEG VARENJA, GASOVA I PROBLEMA SA ŽELUCOM možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *