dec
28
2013

Super hrana i biljni proteini

Preporučujemo 100% prirodnu sirovu biljnu hranu i proteine sa velikim hranljivim i terapeutskim dejstvom. Narudžbe se mogu izvršiti putem kontakt informacija sa ovoga linka.


Super-hranaSUPER HRANA

Količina: 600 g (7-15 obroka)

Sastojci: badem, semenke bundeve, indijski orah, suncokret, susam, laneno seme, pšenica, ječam, ovas, pšenične klice, pšenična trava.

Dejstvo: U potpunosti zamenjuje obrok.

Način pripreme: U salatu od voća ili povrća sipati 2-4 supene kašike “Super hrane” (u zavisnosti od apetita) i konzumirati. Ili, ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa vodom ili biljnim mlekom.

Cena: 790 din


ZELENA SNAGA (mladi ječam i pšenica)

Količina: 100 g.

Sastojci: Trava mladog ječma i pšenice.

Dejstvo: Dodatak hrani sa velikim hranljivim dejstvom.

Upotreba: 1 čajna kašičica 3 puta dnevno. Razmutiti sa sokom, čajem ili vodom.

Cena: 1.390 din


Protein-plusPROTEIN PLUS

Količina: 600 g

Sastojci: Indijski orah, suncokret, badem, bundevino seme, susam, laneno seme, ovas, pšenica, ječam, pšenična trava, pšenične klice, soja.

Dejstvo: U potpunosti zamenjuje obrok i povećava mišićnu masu.

Način pripreme: U 3 dl vode razmuti 3 supene kašike “Proteina plus” i konzumirati. Ili, ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa više vode ili biljnim mlekom.

Cena: 890 din


PREMIUM PROTEIN  

Količina: 600 Kg (1 supena kašika = 18 grama proteina)

Sastojci: grašak, semenke bundeve, suncokret, integralni pirinač, laneno seme, susam, pšenične klice, pšenična trava, semenke konoplje, soja.

Dejstvo: U potpunosti zamenjuje obrok i povećava mišićnu masu.

Način pripreme: U3 dl vode razmuti 3 supene kašike proteina “Sirova snaga” i konzumirati. Ili, ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa više vode ili biljnim mlekom.

Cena: 990 din


Protein-od-bundevePROTEIN OD SEMENKI BUNDEVE

Kolicina: 600g

Sastojci: Proteinski prah od semenki bundeve.

Dejstvo: U potpunosti zamenjuje obrok i povecava misicnu masu

Nacin pripreme: u 2dl vode razmutiti 2 supene kašike „Proteina od semenki bundeve“ i konzumirati, ili ceo sadržaj sipati u blender i miksati 1 minut,  piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa više vode ili biljnim mlekom.

Cena: 990 din


Super-obrokSUPER OBROK

Količina: 600 g (7-15 obroka)

Sastojci: Orah, suncokret, badem, susam, lan, seme, ovas, pženica, jećam, pšenična trava i klice, mladi ječam, konoplja, raž, jestivi kvasac.

Dejstvo: U potpunsti zamenjuje obrok.

Način pripreme: U salatu od voća dodati „Super obrok“(u zavisnosti od apetita) i konzumirati. Ili, ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa vodom ili biljnim mlekom.

Cena:1190 din.


Zitni-kompleksŽITNI KOMPLEKS

Količina:600 g

Sastav: ovas, pšenica, ječam, raž, spelta, kukuruz, heljda, proso, soja, pšenične klice, integralni pirinač.

Dejstvo: Deluje kao glavni izvor energije za čoveka na prirodan način.

Način pripreme: u 3dl vode razmutiti 2 supene kašike „Žitnog kompleksa“ i konzumirati, ili ceo sadržaj sipati u blender, miksati 1 minut i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa više vode,  ili biljnim mlekom.

Cena:840 din. 


Snazne-kostiHRANA ZA SNAŽNE KOSTI

Količina: 400 g

Sastojci: susam, spanać rogač, naut, mladi ječam, badem, suncokret

Dejstvo: Dodatak ishrani koji podstiče regeneraciju i jačanje kostiju.

Način pripreme: U 3 dl vode ili soka, ili u obrok, dodati ili razmutiti 1-3 čajne kašičice dodatka ishrani „Snažne kosti“ i konzumirati. Ili, ceo sadržaj sipati u blender, izmiksati i piti kao gusti sok (šejk). Po potrebi razblažiti sa više vode ili biljnim mlekom.

Cena: 1090 din.

 

53 reagovanja na “Super hrana i biljni proteini”

 1. Natalija kaže:

  Da li je moguce smrsati koristeci ove proteine uz laku fiz aktivnost? Hvala i poz

 2. Igor kaže:

  Hteo bih da se ugojim na zdrav nacin naravno, nedostaje mi masa narocito na rukama i ramenima, sprecen sam da da se izlazem fizickom naporu i vezbam zbog fizickog problema na preponi. Moze li mi zdrava hrana pomoci, koliko i u kom vremenskom periodu, hvala?

  • admin3 kaže:

   Ukoliko niste fizički aktivni ne možete da dobijete mišićnu masu.

  • Igor Krnic kaže:

   Nase telo je uvek onakvo kako nam je genetikom pisano a u skladu sa fizickom aktivnoscu. Neko ko zeli da poveca misicnu masu na nekom delu tela mora da stresira te misice redovno teretom i da povecava taj teret redovno. Ako jedne nedelje radis neku kilazu na odredjenoj misicnoj grupi do iscrpljenosti, pokidaces misicna vlakna koja ce se regenerisati ali ce se stvoriti i dodatna kako ti ti taj napor sledeci put bio laki ali sledeci put ti stavis jos vece opterecenje ili vise ponavljanja i tako u krug mesecima do zeljenog rezultata. Zavisnosti i od godina nekome je malo kasno za ovo, recimo do 40te godine. Gradivne materije za ova nova misicna vlakna su idealne u ovim biljnim proteinima i hranama. Ali samo konzumirajuci hranu bez napora nema nove misicne mase, tako se moze napraviti samo salo 😉

 3. sasa kaže:

  sta savjetujete za mrsavljenje,za gubitak masnog tkiva oko stomaka?i da li se u Crnoj Gori mogu naruciti ovi proizvodi?

 4. Nemanja kaže:

  interesuje me kako se prave ovi sejkovi?

 5. tatjana kaže:

  Postovani!
  mogu li se navedeni proizvodi kupiti u hr ? Takodjer i tinkture i knjige ?
  Hvala,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *