jul
03
2014

NefroHerb čaj (Čaj za bubrege i bešiku) – biljna mešavina za pročišćavanje bubrega i bešike

NeforHerb čaj (Čaj za bubrege i bešiku) – biljna mešavina koja podstiče čišćenje i normal rad bubrega i bešike. Podstiče izbacivanje kamena i peska iz bubrega i bešike. Zaustavlja noćno mokrenje, zaustavlja krvarenje izazvano upalom mokraćnih kanala, čisti bubrege i bešiku od bakterija, virusa. Jača ćelije bubrega i bešike.

Najdelotvornija biljna mešavina na tržištu koja provereno otklanja problem sa bubrezima. Najdelotvornija formula za izbacivanje toksina.Ova mešavina ima najdelotvornije dejstvo kada se uzima zajedno sa tinkturom za bubrege. U toj kombinaciji daje fantastične rezultate. Najbolji efekat ima kada se pridržavate celokupnog programa lečenja. Sastavljena od najdelotvornijih biljaka na tržištu: kleka, kukuruzna svila, rastavić, uva, beli slez, nana, kora narandže. Dnevna doza: u šolju ( 250 ml ) čaja sipati 120 kapi tinkture za bubrege, konzumirati 2 do 4 šolje čaja dnevno.

Neto masa:200 g
Sastojci:Kleka (J. monosperma), Kukuruzna svila (Zea mays), Uva (A. uva ursi), Beli slez (Althaea of ficinalis), Rastavić (E. arvense), List peršuna (Petroselinum crispum).
Dejstvo:Čisti bubrege, razlaže kamenje u bubrezima i bešici, i podstiče njihovo izbacivanje.

NEFROHERB ČAJ (ČAJ ZA BUBREGE I BEŠIKU) možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

6 reagovanja na “NefroHerb čaj (Čaj za bubrege i bešiku) – biljna mešavina za pročišćavanje bubrega i bešike”

 1. Marko kaže:

  Poštovani, da li genetska bolest policističnih bubrega može da se spreči i da li kod ljudi koji su na dijalizi iz istog razloga, mogu da preokrenu bolest i vrate funkciju bubreg?

 2. Darko kaže:

  Pozdrav Doktore,da li postoji prirodniim putem resenje za pupcanu kilu?unapred hvala!

 3. Dragana Drobnjak kaže:

  Kako bih mogla da porucim drSulcov caj zajedno sa tinkturom za bubrege

  • Admin3 kaže:

   Proizvode šaljemo kurirskom službom „Daily Express“, paket stiže za 1 dan od dana kada je poslat. Plaća se pouzećem i troškovi prevoza se plaćaju naknadno. Da biste poručili, potrebno je da nam ostavite sledeće:
   1. Ime i prezime
   2. Ulica i broj
   3. Mesto
   4. Poštanski broj
   5. Broj telefona
   6. Šta poručujete

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *