sep
29
2014

Crvljiva džigerica direktno iz mesare!

449723_dsc0312_f

Čitateljka iz Beograda poslala nam je fotografije crvljive svinjske džigerice koju je kupila u mesari u Bulevaru Kralja Aleksandra. Pošto je meso kupljeno uveče, pred zatvaranje radnje, naša čitateljka nije uspela da ga reklamira. Bezuspešan je bio i pokušaj da slučaj prijavi inspekciji, pošto se na telefone niko nije javljao.

Džigerica je, kako kaže naša čitateljka, kupljena u mesari „Matijević“ u Bulevaru Kralja Aleksandra. Crve u mesu primetila je tek kod kuće kada ga je otpakovala, a tada je već bilo kasno za reklamaciju pošto je mesara zatvorena.Kao što možete videti, u mesu nisu crvići već ozbiljno razvijeni paraziti, pa je pravo pitanje koliko je ovo meso staro i koliko dugo se tako zaraženo prodavalo.

449726_dsc0317_kfMeso morala da baci jer nije mogla da u frižideru čuva crve do otvaranja prodavnice

Pre nego što se nama obratila, čitateljka je više puta zvala inspekciju ali joj se na telefon niko nije javio. Zatim je meso slikala i mejlom inspekciji poslala fotografije, ali ni tada nije dobila odgovor.

„Ne znam šta bih vam još rekla sem da smo stvarno zgroženi. Bili bismo zahvalni ako bi ste objavili čisto da ostali znaju da bar na licu mesta provere proizvod, ako ništa drugo“, bio je Dragičin apel.

IZVOR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *