sep
21
2014

Herborelaks (Antistres)- tinktura za smirenje i poboljšanje rada nervnog sistema

SASTOJCI

Valerijana (Valeriana officinalis), Lobelija (Lobelia inflata), Hmelj (Humulus lupulus), Plava stanićarka (Caulophyllum thalictroides), Divlji jam (Dioscorea villosa), Kapica (Scutellaria Lateriflora), Divlji ruzmarin ( Actaea racemosa).

KAKO OVA FORMULA RADI

Većina medicinske i naučne zajednice je konačno prihvatila koren valerijane kao farmakološki aktivnu biljku. Čak i cenjeni Merkov priručnik navodi njenu terapeutsku kategoriju kao „sedativnu.“ Lobelia, divlji ruzmarin, plava stanićarka i koren divljeg jama, sve imaju poštovanje u tradicionalnoj biljnoj medicini Američkih indijanaca, kao sedativne i antispazmodične (protiv grčeva) biljke za opuštanje uma i tela. Iako se trenutno ne koriste mnoge od ovih biljaka i ostaju nepoznate savremenim američkim doktorima, ipak su i dalje poznate širom sveta. Vi ćete naći valerijanu, lobeliju i hmelj kako se prodaju u apotekama širom sveta. Mnogi doktori širom sveta (koji se ni približno ne bave prirodnim lečenjem) i dalje koriste ove biljke.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Biljke u „HerboRelaks“ tinkturi su veoma poznate po relaksaciji i spavanju. One će vas opustiti i osloboditi stresa i nervne napetosti, kao i eventualnih mišićnih grčeva. One su takođe veoma efikasne za noćno nespokojstvo i za stvaranje divnog, miranog sna. Iako ove biljke sadrže opojne sastojke, oni su poznati po jakoj sposobnosti da opuste telo i rasteretiti uznemirene nerve.

Visoka cena nesanice i stresa

Činjenica

80% Amerikanaca pati od nesanice u određenom trenutku svake godine. Nesanica je direktno povezana sa povećanim nesrećama na radu, nezgodama motornih vozila, pogoršanog učinka, smanjene produktivnosti, povećane bolesti, depresije i alkoholizma.

Činjenica

Stres je povezan sa šest vodećih uzroka smrti u SAD-u: srčanih oboljenja, raka, bolesti pluća, nesreće, ciroza i samoubistva, pored imunološkog deficita, gubitka memorije i gojaznosti.

OPREZ: Ova formula sadrži prirodni lobelin, veoma moćan alkaloid. Ne koristite ako ste trudni ili dojite.

NETO KOLIČINA

50 ml

NAČIN UPOTREBE

Po potrebi od 70 do 140 kapi, obično pred odlazak na počinak. Kod ozbiljnijih problema 70 kapi 4-6 puta na dan, a kod težih slučajeva 170 kapi 7-9 puta na dan.

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 Neograničen.

HERBORELAKS (ANTISTRES) –  BILJNU FORMULU ZA SMIRENJE I POBOLJŠANJE RADA NERVNOG SISTEMA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

8 reagovanja na “Herborelaks (Antistres)- tinktura za smirenje i poboljšanje rada nervnog sistema”

 1. Sl kaže:

  Da li ova tinktura snizava nivo hormona stresa u organizmu?

 2. Aleksa kaže:

  Da li ovu formulu moze koristiti osoba sa 15 godina ?

 3. Daniel kaže:

  Sta podrazumjevate ustati na vrijeme? kad predlazete da se ustaje a kad da lijeze? I zasto je to toliko bitno? Kafu sam izbacio.

  • admin3 kaže:

   Bitno je zbog lučenja melatonina, hormona koji nas podmlađuje i regeneriše, a koji se adekvatno luči samo ako poštujemo taj cirkadijalni ritam (imate više na sajtu). Dr Šulc savetuje leganje u 22h, a ustajanje u 6-7h. S druge strane, realno gledano, ako ste ustali u 12h i niste se ničim zamorili u toku dana, nema šanse da zaspete u 22h…

 4. Daniel kaže:

  moze li ovo pomoci kod neanice ? i koja je tinktira najbolja za nesanicu?

  • admin3 kaže:

   Može da pomogne. Međutim, ukoliko niste ustali na vreme, ukoliko pijete kafu i ukoliko niste fizički aktivni, nema smisla uzimati ovu tinkturu…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *