avg
16
2016

Iskustvo potpunog samoizlečenja dijabetesa

dijabet

Dragi prijatelji, ja nisam koristio tinkture dr Šulca, a imam nameru i to da primenim – čitav proram izlečenja. Reći ću vam da sam 20 godina dijabetičar, od toga 5 godina na insulinu i to dvaput dnevno.

Promenio sam ishranu izbacio promotere bolesti, a to su u prvom redu mleko i mlečni proizvodi, meso i mesne prerađevine, kafa, alkohol i sve što je zivotinjskog porekla, jer je čovek biljojed, izbacio sam i skoro sve vrste masnoća. Prethodno sam napravio dnevnik i merio nivo šećera, ako treba i 10 puta na dan, radio profil u pocetku svaki treći dan.

Ja sam zahvaljujući takvoj ishrani i dragom Gospodu Bogu, za 7 dana izbacio da primam insulin uveče, sledecih 9 dana i ujutru, nakon mesec dana ni lekove nisam pio. Sada je 10 meseci kako se toga pridrzavam i moj secer je u granicama normale HB1C je 5,37. Sada mogu da ne jedem ceo dan i ne javljaju mi se nagle hipoglikemije.

Uveren sam da ću jos više unaprediti svoje zdravlje koristeći ovaj proram dr Šulca. Mnogima sam pokušao da lično prenesem to moje iskustvo, ali nisam imao uspeha, veruju u zvaničnu medicinu, kojoj nije uopšte stalo da izleče bolesnika, jer kod njih ne postoji reč izlečenje. Sve vas pozdravljam i molim pokušajte, toliko malo ćete trošiti na ishranu i bićete zdravi i imuni na sve odruge vrste bolesti.

Janko Stratimirović, Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *