avg
15
2016

Iskustvo potpunog samoizlečenja karcinoma endometrijuma materice

uterus
Imam 60 godina i nakon eksplorativne kiretaže, samo dva dana pre Nove godine, mi je dijagnostikovan Adenocarcinoma endometrii, dobro divertifikovan. Tog momenta sam se osećala kao da mi je istrgnuto tlo pod nogama, pa niti stojim niti padam. Da je bilo moguće, operaciju bih prihvatila istog dana, ali trebalo je prvo prikupiti 22 analize. Istog dana sam kontaktirala sve bolnice koje rade tu vrstu operacije i najbliži termin za zakazivanje Konzilijuma je bio 15. januar. Činilo mi se da je to predugo, jer sam nakon kiretaže imala bolove, a nije mi bilo poznato ni kojom dinamikom ta bolest napreduje. Počela sam da tražim po internetu kako da, do operacije, to makar zaustavim.

Na sajtu herbanictinkture.com mi je sve što sam pročitala, uključujući i video prezentacije, bilo krajnje razumno i logično. Zbog praznika, takođe nisam mogla odmah da poručim tinkture, ali sam zato odmah počela sa primenom svega što je podrazumevalo lečenje teških bolesti po metodi dr Ričarda Šulca i što sam razumela iz opštih informacija sa sajta. U međuvremenu sam prikupljala dokumentaciju za operaciju, prošla Konzilijum i kada me je delio samo jedan dan od ulaska u bolnicu, odustala sam od operacije, jer sam stupila u kontakt sa dr Predragom (ne znam prezime) i dr Boškom Mastilovićem. Nakon konsultacija sa njima poklonila sam poverenje pomenutoj metodi. Nakon 23 dana kompletirala sam lečenje tinkturama koje su mi nedostajale i nastavila sam da u potpunosti primenjujem celokupan predloženi program.

Već nakon prve nedelje više nisam imala bolove i osećala sam se jako dobro, a nakon druge sam bila sigurna da je došlo do izlečenja. Ipak, nisam želela da prekinem lečenje već da disciplinovano završim kompletnu terapiju. Nakon 30 dana izvršila sam kontrolni pregled i rezultat je bio baš onakav kakav sam i očekivala – više nije bilo malignih ćelija.

Napomenula bih još da sam kompletnu terapiju izvela uz redovan posao i sve druge uobičajene aktivnosti tako da niko nije ni primetio da imam ozbiljan zdravstveni problem, osim nekolicine prijatelja koje sam informisala o tome. Sada se osećam izvrsno, jer sam očistila kompletan organizam. Imam više snage, bolji fizički izgled, 6 kg manje (toliko sam imala viška) i nemam više strah ni od kakve potencijalne bolesti, ukoliko bi se eventualno pojavila, jer poznajem metodu kojom bi to mogla da rešim. I svakom ko mi se požali na neke zdravstvene probleme toplo preporučim upravo ovu metodu lečenja!

Mirjana L., Beograd, Srbija (60g)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *