avg
14
2016

Iskustvo potpunog izlečenja od multipla skleroze

stop-MS-1024x679

Dijagnostikovana mi je multipla skleroza 2013 godine. Primala sam kortikosteroide posle čega nije došlo ni do bilo kakvog poboljšanja. Bio mi je nestao osećaj u desnoj strani tela, nisam osećala dodir čitavom desnom stranom, desna ruka mi je bila ukočena, nisam osećala stopala imala sam osećaj kao da hodam po jastucima, izgubila sam energiju, jako sam se loše osećala, samo saznanje da sam bolesna mi je joč vise pogoršalo stanje.

Medicina za mene nije imala rečenje, jer je po njima moj napad bio slab. Prihvatila sam odgovornost za sve što mi se deš14ava, nisam krivila nikoga, ni doktore, ni svoju okolinu. Počela sam da čitam i istražujem, uvidela sam da postoji samo jedna bolest i jedan lek, a to je vraćanje prirodi.

Regulisala sam ishranu, ali nisam prešla 100% na presnu hranu. Stanje mi se poboljšalo, neki simptomi su nestali, ali ruka mi je i dalje delimično bila ukočena.

Početkom 2015 ponovo dobijam napad što je za mene bio veliki šok, ruka mi se ponovo ukočila, izgubila osećaj u desnoj strani lica. Pronašla sam program dr Šulca preko sajta herbanictinkture.com, koji mi se mnogo dopao jer je u skladu sa mojim razmišljanjem i stavovima. Radila sam sve kako su me savetovali. Terapija sokovima, hidroterapija, vežbe, oblozi, masaže i naravno tinkture.

Sedmog dana sam osetila poboljšanje, osećaj na licu mi se vratio. Nakon mesec i po dana i ruka koja mi je bila ukočena dve godine, počela je da se vraća u normalu. Sada, nekoliko meseci od početka terapije i upražnjavanja zdravih životnih navika, osećam se potpuno zdravo. Pozdrav Ljiljana.

Ljiljana M., Futog, Srbija (38g)

16 reagovanja na “Iskustvo potpunog izlečenja od multipla skleroze”

 1. Vladan kaže:

  Postovani, moja supruga boluje od MS-a, vec desetak i vise godina, a ona ima 37. Imamo i dvoje dece, od 15 i 7 godina. Od simptoma koje ima su, nemogucnost kretanja, tj. pomeranje donjih ekstremiteta i oduzetost desne sake. Vid, sluh, govor, zvakanje, disanje, psihicko stanje i ostalo su za sada u dobroj situaciji, samo, kao sto rekoh, ne moze da hoda. Moze da sedi samostalno. Sta biste joj Vi preporucili…? Hvala Vam, pozdrav i svako dobro…!

 2. iva kaže:

  Postoji li tinktura za SLE (Sistemski eritemski lupus). Posto je u pocetnoj fazi sada imam bolove u zglobovima, ostali organi nisu uhvaceni. Pozdrav i hvala

 3. Ena kaže:

  Vec 3 godine imam ms. Posle prvobitnog soka i nemogucnosti doktora da predloze lek koji bi izlecio od ove bolesti osim pulsne terapije, nadu polazem u tinkture dr. Sulca.
  Nepunih mesec dana se drzim terapije koja mi je predlozena i verujem u izlecenje. Simptomi su bili nestabilnost u hodu, slabost desne noge i trnci u istoj. Obavestavacu vas o daljem toku izecenja. Pozdrav svima

 4. Dragana kaže:

  Imam ms od 1996.god radim i ubedjenja sam da je lek za ms u nama samima.Šta to znači,voditi računa o sebi prvo!Stres izbegavati u širokom luku,što meni ne polazi za rukom još uvek.Ljudi koji imaju decu i ms.imaju drugačije iskustvo za razliku od mene, te u njihovo ime ni ne govorim.Ali želim da dam komentar.Deca su božiji dar te mislim da oni koji ih imaju to trebaju da iskoriste za izlečenje na drugi način.Da to koriste kao punjač ili ti kao podstrek za izlečenje.Nepocenjivati sebe ali ni precenjivati sebe.Savladati EGO,mislim da je on donekle krivac za MS.Smiriti sebe pre svega,radovati se svakom novom danu,zahvalan biti na svemu.lek će se pojaviti sam od sebe,toliko, hvala.

 5. Dobrislav kaže:

  Imam 60 godina a više od 23 godine bolujem od MS. Prvih 10 godina sam bio odlično, mogao sam se sa lakoćom kretati 15-ak minuta bez pridržavaja i voziti auto. Do prošle godine sam mogao, doduše teže, uz pridržavanje, da funkcionišem i da se krećem po kući. Trenutno stanje je:
  – nemogućnost kretanja,
  – jak spasticitet i spazmi u nogama,
  – utrnulost i lošija motorika u rukama,
  – slabost kičmenog stuba i otežano sjedenje u uspravnom položaju,
  – urgentnost mokrenja i učestalost mokrenja noću.
  Molim za savjet koje tinkture i kako ih mogu poručiti i nabaviti s obzirom da živim u Crnoj Gori.
  Unaprijed zahvalan.

  • Admin3 kaže:

   Trebali biste da sprovodite celokupan program za neuromišićna obolenja. Javite nam se putem maila (tintkure@yahoo.com) za program. Da biste poručili preparate van granica Srbije, obratite se na brojeve sa linka: https://herbanictinkture.com/kontakt/

   • Ljiljana kaže:

    Poštovani, na šta se sve može primijeniti program za neuromišićna oboljenja, tj. na koje dijagnoze? Takođe me zanima šta podrazumijeva taj program, od čega se sastoji. Imam sina od 2 godine, ima cerebralnu paralizu.

   • Admin3 kaže:

    Najbolje je da nam se javite putem telefona 061/166-25-77 pa da porazgovaramo.

 6. Branca Nagulov kaže:

  Kakào mogu stupiti u kontakt sa ljiljnom m iz futoga ????

 7. Ante Nevistić kaže:

  Bravo, Ljiljana!

 8. Olle kaže:

  I ja imam MS skoro posle 4 godine bezbroj ispitivanja vrhunski neurolizi da na kraju mi postave dijagnozu multiplex. Poludela sam prvo son pa neverica pa odluka da moram da se borim ( imam dvoje male dece i 45 godina) presrecna sam jer sam otktila Dr Sulca i odma sam otklonila mleko, sir,meso, jaja…presla sam na zdravu ishranu i na leku sam Fampyra ( kod mene je udarilo na noge prvo leva pa sam oporavila nju,pa desna) uporna sam vezbam pijem tinkture zdravo se hranim i nadam se da cu dobiti bitku.. Nemogu ni ulicu sama da prodzem… Ali sam 3 meseca na tarapii i zdravu ishranu i tinkture… Ali sam na nogama hodam idem u kupovini trudim se da maximalno budem fizicki aktivna i psihicki jaka ( naravno hvataju me krize ali brzo prodzu..)hvala vam od srca na divnim clancima jer potrebni su nam i te kako ! Pozdrav

 9. Marina kaže:

  Pomozite molim vas sin mi ima najboljih 25 godina . Treba tek da zivi kao isvi zdravi ljudi. Veliki pozdrav. Ps moj kontakt telefon 062450485

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *