nov
24
2016

Iskustvo potpunog rastvaranja i izbacivanja kamena u bubregu

kideny-b

Pre izvesnog vremena u kliničkom centru u Nišu ustanovili su mi da imam kamenčić u bubregu od 4,6 milimetara. Međutim, nisam tome pridavao veliki značaj. Boluckalo me je po malo, ali toliko da sam se posle nekog vremena navikao na taj bol. To mi je postalo normalno. Međutim, primetio sam da brat, kome je takođe ustanovljen kamen u bubregu nije baš tako lako to podnosio i trpeo je malo veće bolove. Možda sve to ipak nije bilo bas tako normalno!?

Istrazivajući po internetu, trazeći uzrok i lek za dotičan problem dosao do sajta herbanictinkture.com i saznao da u Srbiji postoji fakultet prirodne medicine čiji doktori i njihovi asistenti uspešno leče mnoge bolesti na prirodan način. Na tom sajtu sam našao kontakt telefon fakulteta na koji mi se javio asistent i detaljno me uputio u postupak izlečenja. Poslao mi je kompletan program izlečenja kamena u bubregu sa celokupnim načinom spravljanja čajeva i tinktura. Inače, sve ove čajeve i tinkture sam mogao da naručim i od njih, ali sam se odlučio da sve sam pripremim.

Program izlečenja je trajao četiri dana i podrazumevao je sledeće:
• post na sveže ceđenim sokovima od voća i povrća u trajanju od četiri dana, ali pošto nisam imao sokovnik jeo sam samo celo voće;
• konzumiranje čaja sa tinkturom;
• konzumiranje čaja za rastvaranje kamena;
• toplo-hladne tuševe;
• fizička aktivnost.

Nakon četiri dana programa javio sam se ponovo u klinički centar u Nišu. Tamo su ustanovili da mi je bubreg u potpunosti čist! Uporedivši rezultate sa prethodnim nalazima od pre četiri dana, doktor je bio  u neverici. Svima koji pate od ove vrste problema preporučujem program za rastvaranje kamena u bubregu od dr Šulca.

Takođe, na jednom predavanju u Nišu, jedan poznati lekar je rekao da su sve bolesti mogu da imaju i psihosomatski uzrok, što me je navelo da to malo dublje istražim. Tako sam došao do podatka da pored lošeg načina života (loša ishrana, naktivnost, nedostatak tečnosti…) i emocije mogu da utiču na stvaranje kamena u bubregu.

Iz svog ugla gledanja došao sam do zaključka da jedini način da čovek bude zdrav fizički jeste da pored upražnjavanja zdravog životnog stila, ispravlja i sebe iznutra, iznova i iznova, čupajući korov kao Egziperi u Malom princu.

Dalibor Đorđević iz Negotina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *