feb
04
2018

Iskustvo samoizlečenja artroze kolena i kuka

U julu 2015. godine, osetila sam jake bolove u kolenima i kukovima. Toliko su bili jaki da sam se jedva penjala na drugi sprat gde živim. Pomišljala sam da promenim stan za neki na prizemlju. Otišla sam kod fizijatra i napravili su mi rentgen. Na snimku se videlo oštećenje hrskavice, istrošena hrskavica. Fizijatar je rekao da ne postoje lekovi kojim se može izgraditi hrskavica, već samo mogu dobiti lekove protiv bolova, što naravno nisam prihvatila.

Požalila sam se svojem kolegi, koji me je uputio na prijateljicu koja se bavi savetovanjem alternativnog lečenja. Ona me je uputila na PDF dr Ričarda Šulca, na kojem sam videla da je promenom navika u ishrani i korišćenjem tinktura po receptu dr Ričarda Šulca, ulja, hidro masažom, moguće izgraditi hrskavice i rešiti se bolova. Donela sam odluku da ću prihvatiti ovakav način lečenja ali sam trebala mentora za vođenje u terapiji, kao i stručnu osobu koja će mi preporučiti preparate.

Našla sam na netu Centar za biljnu medicinu i preparatime po recepturi dr Ričarda Šulca i Boška Mastilovića. On mi je prepisao tinkture, ulja za masažu, hidro terapiju, dijetu sirove hrane. Poslao mi ih je i pristao na moju molbu da mi bude mentor. U septembru sam krenula sa terapijom. Prvo sam čistila creva pa sam započela terapiju ceđenim sokovima i tinkturama, masažom sa zimzelen uljem, hidro masažom, redovnim vežbanjem. Bilo je jako naporno i kad god sam osetila nemoć, javila bih se Bošku Mastiloviću iz Sombora i on bi mi ili odmah dao savet ili bi me kasnije nazvao. Nakon mesec i po dana bolovi iz kolena i kukova su potpuno iščezli i nastavila sam sa sirovom hranom godinu dana. Posle toga sam uvela i kuvane supice, variva i ponekad ribu i jaja.

Hvala dragom Gospodu za uspešno i prilično brzo iscelenje sirovom hranom i preparatima po recepturi dr Ričarda Šulca, a i veliko hvala Bošku Mastiloviću koji profesionalno, povećeno i odgovorno radi svoj posao.

S. V. (50g), Novi Sad, Srbija

4 reagovanja na “Iskustvo samoizlečenja artroze kolena i kuka”

 1. Jadranka kaže:

  Postovanje, kod mene se radi o artrozi koljena. Sta mi preporucujete? Kako da se lecim? Hvala i srdacan pozdrav!

  • Admin1 kaže:

   Poštovana, savetujemo vam upotrebu našeg ulja ArtroHerb (Ulje za obnovu dubokog tkiva), kao i još neke metode prirodnog samoizlečenja. Molimo vas da nas za više informacija kontaktirate na mail tinkture@yahoo.com.

 2. recite mi – na koju adresu da se obratim i pocnem sa terapijom. radi se o artrozi koljena

  pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *