mar
04
2018

IntestoHerb #1 – veganske kapsule (Creva #1) – biljna formula koja podstiče normalan rad creva

SASTOJCI

Sena (Senna alexandrina) – Stimuliše brže impulse creva, omogućavajući da više vode ostane u stolici, umesto da bude apsorbovana nazad u telo; to dovodi do lakših, mekših stolica i bržeg drada creva. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće creva delujući na nervne završetke creva. Ova biljka je veoma jaka, pa  je treba koristiti pažljivo.

Krušina (Rhamnus frangula) – Kora krušine stimuliše motornu aktivnost creva, i pomaže u lečenju zatvora, nadutosti, kao i pritiska i bola u crevima. Podstiče rad probavnog trakta pa se upotrebljava kao laksans jer blago pročišćava creva. Tanini u krušini imaju adstrigentno dejstvo (stežu površinu kože i sluzokože) pa se ova lekovita biljka široko primenjuje za lečenje hemoroida. Nešto je blaža od sene, ali takođe vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz creva.

Đumbir (Zingiber officinale) – Medicinske fitohemikalije đumbira su neke od najjačih karminativa (podstiče probavu, sprečava nadutost) na svetu i probavnih pomoćnih sredstava. Karminativno delovanje je akcija pokretanja, oslobađanja i potiskivanja gasova. Ovo delovanje čini ovu biljku veoma važnim sastojkom u ovoj formuli. To je zato što tokom  detoksikacije creva (gde vi uklanjate stare, skoreli fekalni otpad sa zidova creva), ovaj materijal se može mešati sa digestivnim tečnostima i stvarati gasove. Imajući ovaj snažan karminativ u ovoj formuli nautrališu se gasovi i pomeraju niže u vašem sistemu za varenje radi eliminacije.

Beli luk (Allium sativum) – Beli luk drži vaš ceo probavni sistem i sistem izlučivanja bezbednim od štetnih i toksičnih mikroorganizama. Kad god radite bilo koju detoksikaciju i čišćenje creva, vi uklanjate stari fekalni materijal. Beli luk, takođe ubija crevne uljeze koji neminovno prave svoj put u crevima i tamo žive već godinama, ako se ne leče. Alicin koji se nalazi u belom luku je ono što ga čini vrlo teškim za sve ove uljeze da napreduju, što može da se desi pogotovo kad je dijeta bogata šećerima i ugljenim hidratima.

Ljuta paprika (Capsicum annuum) – Ova vatrena paprika stimuliše cirkulaciju tako tkiva creva i mukozna sluznica mogu da počnu da se oporavljaju. Ona takođe povećava peristaltiku, mišićne kontrakcije ublažavaju zatvor i podstiču redovno pražnjenje creva. Normalna, zdrava creva ispuštaju nekoliko čajnih kašičica krvi dnevno. Ali, kada su vaša creva zatvorena i veoma prljava, ona mogu da krvare malo više tokom čišćenja. Jedno od lekovitih delovanja ove paprike u formuli je da pomogne da se takva dešavanja zaustave u crevima.

Nana (Menta x piperita) – je čuvena po svom spazmolitičkom dejstvu, tj. po sposobnosti da opušta glatke mišiće. Ona deluje na regulaciju varenja, stimuliše lučenje žuči, sekreciju želudačnih sokova, smanjuje stomačnu napetost. Nana se tradicionalno koristi za lečenje digestivnih tegoba, bola u želucu, grčeva, zastoja u varenju, nadutosti.

Komorač (F.vulgare) – smiruje nadražena tkiva i ublažava grčeve i nadimanje. Koristi se kod lošeg varenja, nadimanja i grčeva u stomaku. Kontroliše eventualno jako dejstvo sene i krušine.

KAKO OVA FORMULA RADI

Očistite nagomilani otpad

Ljudsko telo je metabolički motor. Svaki sistem, svaki organ, svaka ćelija u ljudskom organizmu uzima gorivo za pokretanje i eliminiše otpadni materijal. Većina ovog otpada se deponuje u crevima. U stvari, prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnih materija u svom debelom crevu. Ako se ovaj toksični otpad redovno ne eliminiše, to će izazvati vaše telo da bude puno toksina, što će ga činiti tromim i nezdravim. Ova formula je dizajnirana da pomogne pacijentima da se oslobode nagomilanog toksičnog otpada.

Zatvor uzrokuje brojne probleme

Ovo naše telo mora da ima nekog neverovatnog inženjera. Sve ima svoje mesto i nema praznog prostora. Ako jedan organ otekne, onda je neki drugi organ biva pritiskan i gnječen. Organi ne rade dobro kada su zgnječeni, a cirkulacija se prekida. Svaki organ mora da ima dobru cirkulaciju da bi dobio hranu i izbacio otpad, kako bi bio zdrav. Vaše debelo crevo je toliko veliko da je povezano, dodiruje ili je u blizini svakog većeg organa u telu, osim mozga. Takođe dotiče većinu vaših krvnih sudova i nerava. Zatvor uzrokuje da debelo crevo nabubri i kada se to dogodi, može pritiskati pluća, srce, jetru, žučnu kesu, pankreas, bubrege, nadbubrežne žlezde, matericu ili prostatu. Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema. Formula IntestoHerb #1 eliminiše zatvor i podstiče redovno i potpuno pražnjenje creva..

Ozdravite! Očistite vaše debelo crevo

Spora, otečena creva mogu pritiskati obližnji prostor, izazivati bolesti i infekcije u bilo kom delu tela. To objašnjava zašto 80% pacijenata koji su koristili formulu IntestoHerb #1 i uradili 5-odnevni program čišćenja creva su počeli da izgrađuju zdravlje srca, imaju normalan krvni pritisak, normalan nivo šećera u krvi, uravnotežene hormone, nemaju problema sa plodnošću, funkcionisanjem jetre,imaju normalnan nivom holesterola, zdrav imuni sistem, normalnu urinarnu funkcija, moćne nadbubrežne žlezde, povećanu energiju, zdravu prostatu, čist probavni trakt, jaču cirkulaciju u krstima i nogama. Bez obzira koliko udaljenim od creva se određeni problem čini, očistite prvo creva i vidite šta će da se dešava.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Formula IntestoHerb #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

NAPOMENA: Ako su vaša creva iritirana, gore ili rade prečesto,preskočite formulu IntestoHerb #1 i pređite direktno na formulu IntestoHerb #2.

Zašto koristiti formulu IntestoHerb #1?

Činjenica

Prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnog otpada u svom debelom crevu, što svakako nije zdravo.

Činjenica

Prosečni stanovnik zapadne civilizacije ima samo dva ili tri pražnjanja creva sedmično. Zbog toga stanovnici zapadne civilizacije imaju oko 70.000 manje pražnjanja creva u svom životu!

Činjenica

Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema.

Činjenica

Stanovnici SAD-a jedu više od milion životinja na sat! Gde nema vlakana!

Činjenica

Godine 1950, Merkov priručnik (vodeći medicinski udžbenik za dijagnozu bolesti) je konstatovao da je samo 10% Amerikanaca razvilo bolest creva. Danas, on navodi da će 100% Amerikanaca na kraju razviti bolest creva (divertikuloza) ako žive dovoljno dugo. Divertikuloza (izbočine koje su nalik na kesice unutar vašeg debelog creva nastalih zbog nagomilavanja viška fekalnih materija) je vodeća preteča raka debelog creva.

NAČIN UPOTREBE

Biljna formula „IntestoHerb #1“ se uzima jednom dnevno i to uveče. Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati odjednom 6 kapsula crevne formule „IntestoHerb #1“ i nakon toga popiti 2 dl vode (kod težih slučajeva zatvora prvo veče krenuti odmah sa 9 ili 12 kapsula odjednom). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i u nastavku terapije. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte dozu za još 3 kapsule (6+3=9). Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za po 3 kapsule (9+3=12, 12+3=15,.. itd), sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana ili dok ne potrošite sav sadržaj teglice.
Program čišćenja creva (uključuje i formulu IntestoHerb #2)
Krenuti sa formulom „IntestoHerb #1“ i koristiti je prema već opisanom postupku. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana. Nakon toga možete u program da uvrstite i formulu „Intestoherb #2“. Počnite sa uzimanjem formule „IntestoHerb #2“, 5 puta dnevno uzimajući po 6 kapsula odjednom sa sokom ili vodom, a uveče uzimajte odgovarajuću dozu (kojom ste dobili pojačano pražnjenje ili nešto jaču dozu zbog antidijaroičnog dejstva formule „IntestoHerb #2“) formule „IntestoHerb #1“. Ovaj program čišćenja sprovoditi barem 7 dana (može i duže) nakon uspostavljanja pojačanog pražnjenja creva.

NETO KOLIČINA

150 veganskih (pirinčanih) kapsula = 50 grama biljnog praha

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 1 godina.

INTESTOHERB #1 (CREVA #1) – BILJNU FORMULU KOJA PODSTIČE NORMALAN RAD CREVA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili telefona (+381) 061/166-2577.

20 reagovanja na “IntestoHerb #1 – veganske kapsule (Creva #1) – biljna formula koja podstiče normalan rad creva”

 1. Ilic kaže:

  Kod hronicne upele slepog creva dali smem vas program ciscenja creva da necu pogorsati

 2. Dragoslav kaže:

  Šta preporučujete za psorijazu?

 3. Ivana kaže:

  Imam problem od drugog porodjaja vec 3 god , stomak mi he kao lopta veliki i ne mogu da smrsam. Zanima me dali preparat creva 1 pomazu kod mrsavljenja, hvala .

 4. Tomka kaže:

  Postovani zanima me cena za formulu za creva 1 i 2..ciscenje creva

 5. Katarina kaže:

  Poštovani, sprovela bih program čišćenja creva i posle toga odradila čišćenje jetre i detoks. S obzirom da nemam problema sa opstipacijom, imam redovne stolice 2-3 puta u toku dana, da li mogu da vas zamolim da mi napišete šta i kojim redom treba da koristim? i da napomenem da imam problem sa želudcem, tj hronični gastritis pa šta je u tom slučaju dozvoljeno koristiti.

 6. Postovani, da li bih mogla da dobijem kontakt tel.kako bih mogla da se konsultujem? Pozdrav Dragica

 7. Ljiljana kaže:

  Kupila sam od vas sva tri kompleta za ciscenje. Pocela sam da koristim prvo zajedno komplet za ciscenje bubrega iciscenje creva. Posto inace ima redovnu stolicu pocela sam zajedno creva 1 i 2. Creva 2 uzimam 5 puta dnevno a creva 1 samo uvece? Hvala unapred

 8. Meliha kaže:

  Imam problem sa hormonima stitne,i zatvor strasan.jako su mi potrebne ove kapsule.

  • Admin3 kaže:

   Proizvode šaljemo kurirskom službom „Bex“, paket stiže za 1 dan od dana kada je poslat. Plaća se pouzećem i troškovi prevoza se plaćaju posebno, to jest kuriru plaćate vrednost proizvoda i troškove prevoza. Da biste poručili, potrebno je da nam ostavite sledeće:
   1. Ime i prezime
   2. Ulica i broj
   3. Mesto
   4. Poštanski broj
   5. Broj telefona
   6. Šta poručujete

   Ukoliko vam je potreban savet trebalo bi da nam se javite putem maila tinkture@yahoo.com

 9. Milan kaže:

  Poštovani,

  Interesuje me koliko dugo treba koristiti tinkturu Prostata?Dok se ne potroši bočica od 50ml ili neka druga doza.

 10. Miljana kaže:

  Dobar dan, ja vec neko vreme koristim vas proizvod creva1, i prezadovoljna sam njime, interesuje me da li mozda imate isti taj proizvd samo u kapsulama, zato sto kad ga popijem uvece imam jake mucnine sve dok ne odem u wc kasnije, zbog jakog ukusa verovatno…. unapred zahvalna Miljana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *