dec
31
2019

InfluHerb (Grip i prehlada) – tinktura za ekstremno jačanje imuniteta

SASTOJCI

Sveži koren ehinacee (Echinacea purpurea), sveži beli luk (Allium sativum), sveži crni luk (Allium cepa), sveži koren đumbira (Zingiber officinale), sveži ren (Armoracia rusticana), ljuta paprika (Capsicum annuum), acerola (Malpighia emarginata), bobice zove (Sambucus nigra), plod divlje kupine (Rubus caesius), hajdučka trava (Achillea millefolium), boneset (Eupatorium perfoliatum), žalfija (Salvia officinalis), lobelija (Lobelia inflata), oman (Inula helenium), plod kole (Cola acuminata), zrno kafe (Coffea arabica), koren sladića (Glycyrrhiza glabra), kora kasne sremze (Prunus serotina), podbel (Tussilago farfara), očajnica (Marrubium vulgare), komorač (Foeniculum vulgare), majčina dušica (Thymus serpyllum), organsko jabukovo sirće, alkohol.

KAKO OVA FORMULA RADI

Biljni tonik „InfluHerb“ kombinuje sastojke formule ImunoHerb #1 i formule ImunoHerb #2 koja je odlična za očuvanje zdravlja u zimskom periodu (preventivno) ili kao okrepljujuće piće (tokom tretmana). Takođe obuhvata više biljnih proizvoda tinktura, biljnih koncentrata, i čak specifičnih biljnih, vitaminskih koncentrata, poput: acerole, ploda divlje kupine, hajdučke trave, boneseta, žalfije, lobelije, omana, podbela, očajnice, kore kasne sremze, majčine dušice, korena sladića, ploda kole, kafe, semena komorača i bobica zove.

Sada, sve što trebate da uradite jeste da ulijete sav sadržaj iz bočice „InfluHerb“ u flašu i dodate 500 ml vode i/ili soka, i imaćete zimski zdravstveni napitak. Ili, samo otvorite bočicu, skinite kapalicu i popijte pravo iz bočice, grgoljite, progutajte i imaćete savršen tretman za prehladu ili grip.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Dobili ste grip? Osećate se kao da vas je pregazio voz? Kod prvog znaka bolesti, uzmite žestoku dozu ove formule i ona će delovati trenutno! Koristeći kombinaciju navedenog bilja u adekvatnim količinama na dnevnom nivou, zaustavićete grip ili prehladu koja se već razvila.

Stres razara Vaš imunološki sistem

Posao Vašeg imunološkog sistema je da Vas zaštiti i da ubije bilo kojeg „uljeza“ koji napada i želi ući u Vaše telo. Nažalost, većina nas je izložena prevelikom nivou stresa, kao i nedostatku spavanja, vežbanja i toksičnom okruženju. Savremeni život uzrokuje da se Vaš imunološki sistem bori protiv konstantne, uporne bitke koja donosi oslabljen imunološki sistem. Čak iako živite zdrav život, potrebno je konstantno snabdevanje vitaminima i biljnim preparatima koji podstiču imunitet na visokom nivou, posebno tokom sezone prehlade i gripa.

Virus Gripa je Ubica

Svake godine, virus gripa uzrokuje između tri i pet miliona slučajeva teške bolesti i između 291.000 i 646.000 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci SZO i američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. U Srbiji grip svake godine odnese 20-30 života. Jak imunološki sistem je ono što Vas štiti. Ne izlažite sebe riziku i opasnosti.

Delotvornost antibiotika

Prema AMA (Američka Medicinska Asocijacija) i većini medicinskih stručnjaka, antibiotici su apsolutno beskorisni za lečenje gripa (koji su virusi), prehlade (koje su obično i virusi – rinovirusi). Bez obzira, antibiotici izgleda da nemaju pozitivnog efekta u lečenju bilo kog od njih. Još gore, antibiotici ne jačaju Vaš imunološki sistem, ostavljajući Vas podložnim istom problemu iznova i iznova.

Delotvornost vakcina

Postoji na stotine poznatih virusnih sojeva gripa i preko 200 uobičajenih sojeva. Oni nikada ne dolaze sami, i svake godine imamo novu i jedinstvenu mešavinu mnogih starih virusa, zajedno sa nekim novim, mutiranim koje nikad ranije nismo videli. To je razlog zašto je grip zaista „psihička medicina“. Pošto je potrebno nekoliko meseci za proizvodnju vakcine, virusna „mešavina“ mora da bude pretpostavka, predviđanje onoga što se misli da dolazi za sledeću sezonu gripa. Do danas, nikada nijedna od ovih prognoza nije bila u skladu sa onim što je zapravo stizalo sledeće sezone. Štaviše, vakcina protiv gripa sadrži mnoge štetne hemikalije koje se koriste za čuvanje, preko 100 miliona doza koje se proizvedu svake godine. Hemikalije kao što su živa, etilen, glikol, karbolna kiselina i aluminijum.

NAČIN UPOTREBE

Konzumirajte jednu bočicu (čitav sadržaj) nerazblažen ili pomešan sa 500 ml vode ili soka. Za opšte jačanje imuniteta, konzumirajte jednu bočicu dnevno, u trajanju od šest dana. Za ozbiljnije slučajeve, možete konzumirati do jednu bočicu na svakih sat vremena. Maksimalna dnevna doza je 6 bočica. Promućkati pre upotrebe. Samo za unutrašnju upotrebu.

NETO KOLIČINA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničeno

INFLUHERB (GRIP I PREHLADA) – TINKTURU ZA EKSTREMNO JAČANJE IMUNITETA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *