sep
21
2013

IntestoHerb #1 (Creva #1) – biljni prah za poboljšanje rada creva

Sena (Senna alexandrina) – Stimuliše brže impulse creva, omogućavajući da više vode ostane u stolici, umesto da bude apsorbovana nazad u telo; to dovodi do lakših, mekših stolica i bržeg drada creva. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće creva delujući na nervne završetke creva. Ova biljka je veoma jaka, pa  je treba koristiti pažljivo.

Krušina (Rhamnus frangula) – Kora krušine stimuliše motornu aktivnost creva, i pomaže u lečenju zatvora, nadutosti, kao i pritiska i bola u crevima. Podstiče rad probavnog trakta pa se upotrebljava kao laksans jer blago pročišćava creva. Tanini u krušini imaju adstrigentno dejstvo (stežu površinu kože i sluzokože) pa se ova lekovita biljka široko primenjuje za lečenje hemoroida. Nešto je blaža od sene, ali takođe vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz creva.

Đumbir (Zingiber officinale) – Medicinske fitohemikalije đumbira su neke od najjačih karminativa (podstiče probavu, sprečava nadutost) na svetu i probavnih pomoćnih sredstava. Karminativno delovanje je akcija pokretanja, oslobađanja i potiskivanja gasova. Ovo delovanje čini ovu biljku veoma važnim sastojkom u ovoj formuli. To je zato što tokom  detoksikacije creva (gde vi uklanjate stare, skoreli fekalni otpad sa zidova creva), ovaj materijal se može mešati sa digestivnim tečnostima i stvarati gasove. Imajući ovaj snažan karminativ u ovoj formuli nautrališu se gasovi i pomeraju niže u vašem sistemu za varenje radi eliminacije.

Beli luk (Allium sativum) – Beli luk drži vaš ceo probavni sistem i sistem izlučivanja bezbednim od štetnih i toksičnih mikroorganizama. Kad god radite bilo koju detoksikaciju i čišćenje creva, vi uklanjate stari fekalni materijal. Beli luk, takođe ubija crevne uljeze koji neminovno prave svoj put u crevima i tamo žive već godinama, ako se ne leče. Alicin koji se nalazi u belom luku je ono što ga čini vrlo teškim za sve ove uljeze da napreduju, što može da se desi pogotovo kad je dijeta bogata šećerima i ugljenim hidratima.

Ljuta paprika (Capsicum annuum) – Ova vatrena paprika stimuliše cirkulaciju tako tkiva creva i mukozna sluznica mogu da počnu da se oporavljaju. Ona takođe povećava peristaltiku, mišićne kontrakcije ublažavaju zatvor i podstiču redovno pražnjenje creva. Normalna, zdrava creva ispuštaju nekoliko čajnih kašičica krvi dnevno. Ali, kada su vaša creva zatvorena i veoma prljava, ona mogu da krvare malo više tokom čišćenja. Jedno od lekovitih delovanja ove paprike u formuli je da pomogne da se takva dešavanja zaustave u crevima.

Nana (Menta x piperita) – je čuvena po svom spazmolitičkom dejstvu, tj. po sposobnosti da opušta glatke mišiće. Ona deluje na regulaciju varenja, stimuliše lučenje žuči, sekreciju želudačnih sokova, smanjuje stomačnu napetost. Nana se tradicionalno koristi za lečenje digestivnih tegoba, bola u želucu, grčeva, zastoja u varenju, nadutosti.

Komorač (F.vulgare) – smiruje nadražena tkiva i ublažava grčeve i nadimanje. Koristi se kod lošeg varenja, nadimanja i grčeva u stomaku. Kontroliše eventualno jako dejstvo sene i krušine.

KAKO OVA FORMULA RADI

Očistite nagomilani otpad

Ljudsko telo je metabolički motor. Svaki sistem, svaki organ, svaka ćelija u ljudskom organizmu uzima gorivo za pokretanje i eliminiše otpadni materijal. Većina ovog otpada se deponuje u crevima. U stvari, prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnih materija u svom debelom crevu. Ako se ovaj toksični otpad redovno ne eliminiše, to će izazvati vaše telo da bude puno toksina, što će ga činiti tromim i nezdravim. Ova formula je dizajnirana da pomogne pacijentima da se oslobode nagomilanog toksičnog otpada.

Zatvor uzrokuje brojne probleme

Ovo naše telo mora da ima nekog neverovatnog inženjera. Sve ima svoje mesto i nema praznog prostora. Ako jedan organ otekne, onda je neki drugi organ biva pritiskan i gnječen. Organi ne rade dobro kada su zgnječeni, a cirkulacija se prekida. Svaki organ mora da ima dobru cirkulaciju da bi dobio hranu i izbacio otpad, kako bi bio zdrav. Vaše debelo crevo je toliko veliko da je povezano, dodiruje ili je u blizini svakog većeg organa u telu, osim mozga. Takođe dotiče većinu vaših krvnih sudova i nerava. Zatvor uzrokuje da debelo crevo nabubri i kada se to dogodi, može pritiskati pluća, srce, jetru, žučnu kesu, pankreas, bubrege, nadbubrežne žlezde, matericu ili prostatu. Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema. Formula Intestoherb #1 eliminiše zatvor i podstiče redovno i potpuno pražnjenje creva..

Ozdravite! Očistite vaše debelo crevo

Spora, otečena creva mogu pritiskati obližnji prostor, izazivati bolesti i infekcije u bilo kom delu tela. To objašnjava zašto 80% pacijenata koji su koristili formulu IntestoHerb #1 i uradili 5-odnevni program čišćenja creva su počeli da izgrađuju zdravlje srca, imaju normalan krvni pritisak, normalan nivo šećera u krvi, uravnotežene hormone, nemaju problema sa plodnošću, funkcionisanjem jetre,imaju normalnan nivom holesterola, zdrav imuni sistem, normalnu urinarnu funkcija, moćne nadbubrežne žlezde, povećanu energiju, zdravu prostatu, čist probavni trakt, jaču cirkulaciju u krstima i nogama. Bez obzira koliko udaljenim od creva se određeni problem čini, očistite prvo creva i vidite šta će da se dešava.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Formula IntestoHerb #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

NAPOMENA: Ako su vaša creva iritirana, gore ili rade prečesto,preskočite formulu IntestoHerb #1 i pređite direktno na formulu IntestoHerb #2.

Zašto koristiti formulu IntestoHerb #1?

Činjenica

Prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnog otpada u svom debelom crevu, što svakako nije zdravo.

Činjenica

Prosečni stanovnik zapadne civilizacije ima samo dva ili tri pražnjanja creva sedmično. Zbog toga stanovnici zapadne civilizacije imaju oko 70.000 manje pražnjanja creva u svom životu!

Činjenica

Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema.

Činjenica

Stanovnici SAD-a jedu više od milion životinja na sat! Gde nema vlakana!

Činjenica

Godine 1950, Merkov priručnik (vodeći medicinski udžbenik za dijagnozu bolesti) je konstatovao da je samo 10% Amerikanaca razvilo bolest creva. Danas, on navodi da će 100% Amerikanaca na kraju razviti bolest creva (divertikuloza) ako žive dovoljno dugo. Divertikuloza (izbočine koje su nalik na kesice unutar vašeg debelog creva nastalih zbog nagomilavanja viška fekalnih materija) je vodeća preteča raka debelog creva.

NAČIN UPOTREBE

Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati 1 kafenu kašičicu crevne formule IntestoHerb #1 sa sokom i nakon toga popiti 2 dl vode (ukoliko niste na postu na sokovima možete da pomešate formulu sa večerom i da je pojedete). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i naredna 2 dana. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte za pola kafene kašičice. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za pola kafene kašičice sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana ili sve dok ne potrošite sav sadržaj kutije.

Program čišćenja creva (uključuje i formulu IntestoHerb #2)

Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati 1 kafenu kašičicu crevne formule IntestoHerb #1, razmućene u malo vode ili soka i odmah nakon toga popiti 2-3 dl vode (ukoliko niste na postu na sokovima možete da pomešate formulu sa večerom i da je pojedete). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i naredna 2 dana. Nakon toga, možete da u program čišćenja uvrstite i formulu i IntestoHerb #2. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte za pola kafene kašičice. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za pola kafene kašičice sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana. Nakon toga možete u program da uvrstite i formulu IntestoHerb #2.

Formulu IntestoHerb #2 uvrstite u program čišćenja nakon što ste imali pojačano pražnjenje barem 5 dana. Počnite sa uzimanjem formule IntestoHerb #2, 5 puta dnevno uzimajući po 1 kafenu kašiku razmućenu u čaši soka ili vode, a uveče uzimajte odgovarajuću dozu (kojom ste dobili pojačano praženjenje ili nešto jačU dozU zbog antidijaroičnog dejstva formule IntestoHerb #2) formule IntestoHerb #1. Ovaj program čišćenja sprovoditi barem 7 dana nakon uspostavljanja pojačanog pražnjanja creva.

Napomena: Zbog jakog ukusa, kod nešto manje od 5% korisnika mogu da se jave nagoni za povraćanjem nakon korišćenja formule.

NETO MASA

90 grama

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 1 godina.

INTESTOHERB #1 (CREVA #1) – BILJNI PRAH ZA POBOLJŠANJE RADA CREVA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

68 reagovanja na “IntestoHerb #1 (Creva #1) – biljni prah za poboljšanje rada creva”

 1. Angela kaže:

  Uzimam čreva 1 na večer i čreva 2 i tinkturu za jetru i žuč po nekoliko kapi višeputa dnevno. Dali radim ispravno pošto uzimam sve zajedno ili moram najpravo črevo1, kat potrošim črevo 2 i onda za jetru? Ovo uzimam več tri dana vse. MOlim za vašu preporuku. Hvala

 2. Vlado kaže:

  Postovani, imam redovne svakodnevne stolice da li imam potrebu za crevo1 ili da predjem odmah na 2

 3. Suza kaže:

  Da li postoje i tablete creva 1 i creva 2? Hvala.

 4. Branislav kaže:

  Zainteresovan sam za BILJNU FORMULU #1. Dali se ova pasta moze naci u Crnoj Gori?Hvala

 5. Jela kaže:

  Kako mogu od vas nabavit taj proizvod i kolko kosta?

 6. Jela kaže:

  Ja sam dobila formulu 1 i 2 ali u bocicama Nije u kutiji da li je to isto?

 7. Svetlana kaže:

  Da li ovu tinkturu smeju da koriste dojilje ili je bolje sacekati do prestanka dojenja?

 8. Sneza kaže:

  Postovani, da li vas preparat mogu da koriste trudnice?

 9. Milan kaže:

  Kupio sam skoro Crevna formula 1 za pražnjenje za komšiju ali on je i dalje skeptičan šta će mu uraditi ova formula? Da li će imati problemi poput gasova, bolova u stomaku, povraćanje?

 10. Nevence kaže:

  Imaam 36 godina,i pre nekoliko meseci imala sam probleme sa zeludcem.Posle terapije bolovi su prestali ali pojaviose problem sa crevima,tako da cesto imam zatvor i krcenje u crevima,ponekad pijem tablete za praznenje ali nemogu tako stalno.Zato vas molim za savjet I kako mogu naruciti vase tinkture i koja odgovara bas meni.Unapred hvala!

  • admin3 kaže:

   U vašem slučaju preporučujemo obe formule za creva – Creva 1 i Creva 2. Javite nam se na mail u vezi poručivanja: tinkture@yahoo

 11. Marijana kaže:

  Pistovani, imam kandidu. Osecam se jako malaksalo kad
  jedem pecurke i slatkise i imam cesto zatvor i nemoroide.
  Muce me naslage na jeziku koje se vracaju na svakih 7h
  Da li smem da se hvatam u kostac sa ovim problemima
  sad kad sam u trudnoci?

 12. cane kaže:

  da li ova formula pomaze kod hemoroida?

 13. Vuk kaže:

  Postovani, mozete li mi reci gde se u Srbiji moze kupiti simsirka, koja je sastavni deo ove formule?

  Unapred zahvalan!

 14. svetislav kaže:

  Postovani,
  Imam kandidu i hronicni gastritis. Trpim bolove u stomaku vec cetri meseca. Nekad su strahovito jaki, nekad slabi ali su konstantno prisutni. Verujem da ni neki unutrasnji stres zbog nagle promene nacina zivota ( svadba , dete , a do tad sam vodio prilicno neuredan zivot) ne doprinosi izlecenju. Citao sam o formulama za ciscenje creva . mislite da bi mi pomoglo kad bi probao da primenim te formule ? Zovem se Svetislav

 15. Sunasce kaže:

  Postovani,
  Ja sam trudnica sa celijakijom koja je dijagnostifikovana u detinjstvu. Pre par godina sam imala jaku upalu slepog creva, koja se posle ponavljala cesto, ali nije bila tog intenziteta. Upala se ponovo pojavila sada u trudnoci, ali zbog rane trudnoce me nisu smeli operisati sto mi je drago. Upala je pracena zatvorom, kao i cela trudnoca. Jos uvek imam blage bolove i nadutost stomaka i zatvor. Inace imam redovnu stolicu. Da li bih ja smela upotrebljavati vas preparat i imate li jos neki savet za mene? Posebno sto ja ne smem da konzumiram psenicu, raz, jecam i ovas.
  Hvala unapred!

  • Admin2 kaže:

   Možete da koristite sve preparate koji su prirodni zdravi i nemogu nikako da štete.Najefektivnije jeste da se javite na 061 166 25 77 gde će vam stručno lice sve detaljnije objasniti.

 16. Milan kaže:

  Koliko često je preporučljivo da zdrave osobe čiste creva i koja je razlika kada se creva čiste koristeći tinkturu od načina koji ste opisali u programu celokupnog izlečenja (pomoću limuna, soli, aktivnog uglja i lanenog semena?

  • Admin2 kaže:

   Preporučljivo je s vremena na vreme,ne može ništa loše da vam se desi ako na to mislite.Tinktura ima jače dejstvo i koristi se kod ozbiljnijih i težih bolesnika i bolesti.

 17. G. kaže:

  Moze li se preventivno koristit tinktura creva 1 i creva 2 da bi se procistila crijeva? Koliko puta godisnji se preporucuje u ovom slucaju koristenje tinktura i uz kakvu dodatnu terapiju (iskljucivo biljna ishrana)? Hvala i lijep pozdrav.

  • Admin2 kaže:

   Možete sve da radite preventivno,korisno je da se isčiste creva od nataloženih toksina i otrova.Biljna sirova ishrana i da primenjujete osnovne smernice za zdrav nčin života koji imate na sledećem linku
   https://herbanictinkture.com/2013/08/16/zdrav-zivot/
   Takodje i tuširanje toplo hladno je vrlo preporučljivo i zdravo.Povećava vitalnost,detoksikuje organizam i pojačava opšte stanje samog imunog sistema čoveka.

 18. Maja kaže:

  Postovanje
  Da li mi mozete reci koliko se kolicinski uzima formula creva #2 u prahu za decu 9 godina ,konkretno za kronovu bolest , prolivi praceni bolom trenutno nisu prisutni osim kod uzimanja pojedine hrane ,a cesto se desava da po dva dana nema nikako stolicu .
  Unapred hvala

  • Admin2 kaže:

   Jedna cajna kašičica svaka tri do četiri sata tj oko pet put dnevno,kod dece moze da se uzima i manja doza oko pola kašičice.Da bi se rešio problem treba da se primenjuje kompletan program prirodnog lečenja uz post na cedjenim prirodnim sokovima kako bi se sama creva revitalizovala i stabilizovala,ovo jeste jako vazna i suštinska stavka kod ovakvih problema…

 19. Aleksa kaže:

  Dobar dan ,

  Zanima me dali se moze koristit ivaj preparat protiv divertikulitisa , upala divertikula ? Ako moze na koji nacin?
  Hvala

 20. Goran kaže:

  Imam sina od 4 godine koga muci zatvor koji je posledica terapije koju on prima.Probali smo vise metoda ali sve je bilo kratkog uspeha.Molim Vas recite mi jel se moze Biljna formula Creva1 koristiti kod tako malog deteta i nacin primjene.Hvala puno.

  • Admin2 kaže:

   Moze da koristi ,to nema nikakve veze sa godinama…Ali sustine jeste u promeni losih zivotnih navika u kompletnom prelasku na zdrav stil i nacin zivota-prirodna biljna hrana najzdravije skroz sirova i primenjivanje svega ostalog navedenog ovde kod nas na sajtu,
   IZBACIVANJE IZ UPOTREBE SVIH VIDOVA OTROVA
   (So,belo brasno,secer,mast,rafinisani proizvodi,mleko i svi mlecni proizvodi ,meso ,jaja,konditorski proizvodi(i sladoledi),sve sto u sebi sadrzi hemiju i razne aditive)
   -Konzumira se VOCE, POVRCE, ZITARICE U PRESNOM INTEGRALNOM OBLIKU I ORASASTI PLODOVI na osnovu ovoga se prave razne kombinacije hrane i nadasve ukusnih obroka.

   https://herbanictinkture.com/2013/08/16/zdrav-zivot/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *