sep
19
2013

CerebroHerb (Mozak) – tinktura za poboljšanje rada moždanih funkcija

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Sveži list ginka (Gingko biloba), Sveži ruzmarin (Rosmarinus officinalisor), Gotu Kola (Centella asiatica), Ljuta paprika (Capsicum annuum), Koren iđirota (Acorus calamus)

KAKO OVA FORMULA RADI

Ginko biloba povećava dotok krvi i kiseonika u mozak. Klinički je dokazano da potpomaže zdravlje mozga. On čak povećava sposobnost pamćenja, pomaže u slučaju demencije, daje osećaj fizičkog i emocionalnog blagostanja, poboljšava zdrav sluh i vid i još mnogo, mnogo toga. Ginko je snažna i efikasna pomoć zdravoj cirkulaciji, pozitivnom mentalnom stavu i rešava mnoge probleme vezane za slabu cirkulaciju.

Ginko je 100 puta efikasniji kada se pomeša sa ljutom paprikom! Ljuta paprika povećava protok krvi u glavu brže i efikasnije od bilo koje druge poznate biljke. To je razlog zašto, kada je uzmete, vaše lice pocrveni. Glavni uzrok žalbi obolelih je najčešće povezan sa slabom cirkulacijom u obolelom delu tela, blokirajući ga da dobija sve što mu je potrebno (hrana, kiseonik, voda..) od ostalog dela tela. Kada je ovo područje blokirano, odvojeno, zatvoreno, zdravstveni problemi se uvek sele u taj deo tela. Ljuta paprika razbija ovu blokadu i vraća život celom telu.

Ginko biloba se koristio vekovima unazad i davao je dobre rezultate, ali ovi rezultati nisu ni približni onima koji se dobijaju kada se pomeša sa ljutom paprikom. Tek tada možete da iskusite pravu lekovitu moć Ginko bilobe i šta ovo čudo od biljke može da uradi za vaš mozak.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Mozak, kao i bilo koji drugi organ, treba da usvoji hranu, a zatim da eliminiše otpad. Kada je mozak ne može da obavi ove osnovne funkcije, ta blokada dovodi do nagomilavanja otpada, toksina, mulja, sluzi, plaka, kako god želite da je zovete, i izaziva da vaš mozak biva zapušen, što onda može da dovede do hiljadu bolesti, od Alchajmerove bolesti, prerane demencije, senilnosti, očnog i slušnog poremećaja do paralize. Alchajmerova bolest će pogoditi više od 14 miliona stanovnika SAD-a u narednoj deceniji.

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 4 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

CEREBROHERB (MOZAK) – BILJNU FORMULU ZA POBOLJŠANJE RADA MOŽDANIH FUNKCIJA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

26 reagovanja na “CerebroHerb (Mozak) – tinktura za poboljšanje rada moždanih funkcija”

 1. Valentin kaže:

  Dali sme koristiti osoba koja ima alchajmer,dijabetes,problem sa pritiskom povisen, problem opstipacije,centar za ravnotezu,malaksalost,i dali moze uz terapije za navedene probleme,koliko traje bocica ako se koristi po 4 puta 70 kapi kako ste naveli ,hvala.

  • Admin1 kaže:

   Poštovana,navedena osoba može i preporučljivo je da koristi ovu biljnu formulu. Ukoliko ste zainteresovani za celokupan program samoizlečenja možete da nas kontaktirate na mail tinkture@yahoo.com. Inače ovaj program obuhvata čišćenje i jačanje celokupnog organizma, konkretno sa ovim problemima koje ste naveli imamo pozitivna iskustva.

 2. Marko kaže:

  Da li je potrebno praviti pauzu kod uzimanja tinkture(mozak)

 3. Ranko kaže:

  Porucio sam ovu tinkturu pa me interesuje da li je 70 kapi ukupna dnevna doza ili se uzima 4 puta po 70 kapi na dan?
  Hvala na odgovoru

 4. Dragana kaže:

  Citala sam na nekoliko mesta da se od Ginko dobija rak, i da je cak dokazano u nekim americkim studijima, dali mi mozete nesto vise o tome reci, rado bi pocela sa tinkturom ali se plasim. Hvala vam na odgovoru. Dragana

  • Admin3 kaže:

   Ogroman broj ljudi koristi naše tinkture i druge preparate na bazi ginka i nikada nismo čuli da je neko dobio rak… Trebalo bi malo više obraćati pažnju na štetnos nezdrave ishrane, duvana, alkohola itd.

 5. Robert kaže:

  vasi tinkture su mi vec mnogo pomogle ali bi hteo da znam dali i na koji nacin mogu istovremeno da se koriste tinkture Mozak,Nervi1 i Nervi2.
  Hvala sto postojite!!!

 6. Sladjana Susa kaže:

  Savet za studenta.
  Za poboljšanje pamćenja kako koristiti ove kapi za mozak i sa čim. Da li dodati još neku tinkturu?

 7. julija kaže:

  cena bocice i uz redovnu terapiju da li se moze koristiti

 8. Dragan kaže:

  Imam 55 god.i vec 3 god.da sam doziveo mozdani udar.Da li vredi i da smem da koristim tinkturu?

 9. Jelena kaže:

  Da li smem dati ove kapi bebi od 9meseci koja ima epulepsiju infatilni spazmi trenutno prima injekcije sinacten i pije sabril jos uvek ima spazme i ne reaguje na lekive. Hvala unapted na odgovoru

 10. Jasna kaže:

  Da li moze da pije ginko osoba kod koje su trombociti cesto na gornjoj granici/ Receno mi je da moze da bude od anemije. Zadnji nalaz je bio 354000. Hvala

 11. Diana kaže:

  Dali moze ovo DA pije dete koje je imalo mozdani udar I sada ima epilepsiju

 12. Sladjana kaže:

  Koliko dugo se pije tinktura za mozak i koliko traje jedna bočica (koliko kapi se dobija od 50ml)?

  • admin3 kaže:

   Dužina i količina uzimanja preparata zavisi od svrhe u koju se uzima. Dakle, javite nam se na e-mail ukoliko želite da korisitie tinkture.

 13. sladjana kaže:

  da li mogu ovo i deca piju????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *