sep
15
2013

CardioHerb (Srce) – tinktura za poboljšanje rada srca

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), Sveži cvetovi crvene deteline (Trifolium pratense), Srdačica (Leonurus cardiaca), Sveži beli luk (Allium sativum), Sveži đumbir (Zingiber officinale), Ljuta paprika (Capsicum annuum)

KAKO OVA FORMULA RADI

Tinktura „CardioHerb“ je napravljena od kvalitetnih bobica crvenog gloga ubranih u divljini, koje oblažu i štite vaše srčane ćelije. One sadrže brojne fitohemikalije koje pomažu da vašesrce pumpa lakše i sa više snage. Ove bobice, takođe potpomažu zdravlje srčane cirkulacije i pravilnih otkucaja srca, kao i snažan srčani podsticaj starijim osobama, dajući im više energije.

Ostale snažne biljke u ovoj formuli (poput cvetova crvene deteline i belog luka) klinički su dokazane kao lekovita sredstva koja pomažu u održavanju zdravog nivoa krvnog pritiska i holesterola. Srdačica ima jak uticaj na regularnost srčanih otkucaja. Poslednje, ali ne i najmanje važne biljke, ljuta paprika i đumbir se koriste kao lekovita sredstva za zdravlje srca širom sveta, i spasile su mnoge živote. Dok ljuta paprika prvo šalje više krvi u srce, đumbir podstiče kretanje krvi ka ekstremitetima i nazad, što ih čini dinamičanom kombinacijom za povećanje cirkulacije u telu.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Svako treba da zaštiti svoje srce, mozak, krvne sudove, arterije, vene i kapilare…Svako. Zaustavljanje broja umrlih od srčanih oboljenja je jedan od najvećih prioriteta prirodne medicine.

Tinktura „CardioHerb“

Bolesti srca i cirkulacije je ubica broj 1 u savremenom svetu! U stvari, srčani i moždani udari ubiju preko milion stanovnika SAD-a svake godine! Preko 96 miliona stanovnika SAD-a pati od hipertenzije (visokog krvnog pritiska), vodećeg uzročnika srčanih i moždanih udara. Zaštitite svoje srce danas!

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO MASA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece

ROK TRAJANJA

Neograničen.

CARDIOHERB (SRCE) – TINKTURA ZA POBOLJŠANJE RADA SRCA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

10 reagovanja na “CardioHerb (Srce) – tinktura za poboljšanje rada srca”

 1. Bozidar kaže:

  Dijagnostikovana mi je aritmija absoluta povremena.radi uvodjena u sinusni ritam u tim pojavama daje mi ze amiodaron ampula od terapije koristimapim conkor 2,5,ampril 5 jednom dnevno,atakor 10 mg i na antikoagulatnoj sam terapiji.Koje vase preparate preporucujete i da li mogu da ih koristim sa terapijom koju sam naveo.

 2. Nikolayye kaže:

  Kako se pije ova tinktura za srce, 60kapi od 4-6puta na dan ili ? I da li pomaze kod dosta oslabljenog srca ? Pozdrav

 3. Milos kaže:

  Postovani.
  Da li bih smeo da koristim limun sa toplom vodom i limunom za ciscenje debelog creva ako imam cir na dvanaestercu i tahikardiju(za koju uspesno koristin homeopatiju) Verovatno zbog ovog cira sam smrsao 12kg i slab mi je apetit, pojacana kiselina. Definitivno planiram promeniti nacin ishrane i stil zivota.Hvala Vam na odgovoru. Milos

  • Admin2 kaže:

   Možete da koristite limun ali ne bi trebalo so da koristite,ne koriste je srčani i bubrežni bolesnici.Homeopatija je vrlo problematična i može da vam napravi samo velike probleme na duše staze u zivotu pošto ima okultnu pozadinu mada u prvi mah pomaže čoveku.O dejstvu,pozadini poreklu same homeopatije imate članak ovde kod nas na sajtu.Prijatno

 4. ajpa kaže:

  Mogu li naruciti ovaj lijek i kako?

 5. Dalibor kaže:

  Otac mi ima 60 godina i prošle godine doživio je infark. Tada su mu ugradili 3 stenta zbog začepljenja krvnih sudova. Želeo bi da počne da koristi ovu tinkturu. Da li je početna doza od 60 kapi raspoređena na cijeli dan i da li je ona prikladna za ovo oboljenje (tj, da li preporučujete neku drugu)? Svako dobro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *