okt
01
2013

Volja za životom i vedar duh – ključni činilac izlečenja

opt

-Najveca prepreka nasem izlecenju jeste  nase uverenje da ne mozemo da ozdravimo odnosno da  nemozemo biti zdravi…..

Dr Lorin Dej iz SAD, koja se sama izlečila od raka, takodje smatra da je jedna od najvećih prepreka da čovek ozdravi od neke teže bolesti, uverenje da ne može biti zdrav, odnosno da je neka bolest neizečiva. „Ne postoje neizlečive bolesti, već samo neizlečivi ljudi“-ovu konstataciju i tvrdnju mozete da cujete od svih strucnjaka na polju prirodne medicine.Ovo nije samo izlizana fraza vec susta zivotna istina…Sve je do nas samih.Ma koliko da ste tesko bolesni vi mozete uz pomoc prirodnih metoda lecenja odnosno same prirode i Tvorca da sanirate sve probleme koji vas muce…Sve je u duhu odnosno karakteru.Optimizam i vedar pogled na izazove koji su pred vama,na zivot uopste je od kljucnog znacaja i ugaoni je kamen izlecenja… Pozitivan stav u životu je neophodan da bi se rešavali, ne samo zdravstveni, već i drugi problemi. Kada je čovek pozitivan i optimista njegov organizam drugačije funkcioniše. Luče se i hormoni za obnovu tela, za sreću.

-Medicinska ispitivanja su pokazala da stav ogorčenosti i ljutnje, ili uopšte negativan stav, sprečavaju pravilno delovanje imunog sistema.

-Čovek nije samo fizičko biće, već podjednako i duhovno, i zato je potrebno um hraniti pozitivnim stvarima. Fizicko i duhovno zdravlje su nerazdvojivi ,neraskidivi delovi jedne zivotvorne celine-ljudske duse.Postoji i izreka ,ja bih je pre nazvao konstatacijom koja je vise nego istinita,da su “čista savest i zahvalan um najbolji jastuci za spavanje”.Mirna savest i zahvalnost Tvorcu sto vam je pokazao na koji nacin pravilno da sagledate koren problema i da ga ne jedini valjan nacin resite- da se izlecite putem prirode koja je na kraju krajeva njegov manifest.Sto je toliko milostiv i ponizan da ce vam uvek izaci u susret i pruziti neizmernu podrsku i brigu,naravno ako se istinski iz srca pokajete ,ponizno priznajuci svoje greske,svoju gordost ,oholost,ako istinski iz srca zatrazite pomoc za prevazilazenje vasih trenutnih problema,on ce uvek biti tu za vas…veruj te mu…..

-Pozitivan stav u životu i zahvalnost je podjednako ili čak važnije od dobrog zdravlja. To znači da uvek treba biti optimista, nikad se ne predavati u bilo čemu, u situacijama u kojima se to može biti konstruktivan i kreativan, iskazivati poštovanje prema drugima, družiti se sa pozitivnim i srećnim ljudima, jednostavno treba izabrati da budete srećni. Na taj način čovek lakše i brže uspeva u životu, bolje kontroliše stres, ima više volje, energije, sposobni motivisanja sebe i drugih…

4 reagovanja na “Volja za životom i vedar duh – ključni činilac izlečenja”

 1. albina kaže:

  interesuje me dali imate tinkture za rak pluca i jetre i koje vi preporucujete da narucim

  • Admin2 kaže:

   Imamo široku ponudu tinktura i ostalih zdravih preparata,ali rak se ne leči samo sa odredjenim tinkturama već praktikovanjem kompletnog prirodnog programa lečenja uz konzumaciju tinktura koje vam tek tad mogu pomoći.Sve tinkture imate izložene u kompletnoj ponudi tinktura kao i sam program lečenja na posebnom baneru sa desne strane naslovne.Najefektivnije jeste da okrenete neki od ponudjenih br tel za vašu teritoriju u odeljku kontakt gde će vam stručno lice sve detaljno objasniti i predočiti oko procesa izlečenja prirodnim putem.

 2. noviinternet kaže:

  Imate puno dobrih tekstova – onih pravih po pitanju zdravlja. Baš mi se sviđa da „svratim“ kod vas 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *