sep
21
2013

IntestoHerb #1 (Creva #1) – biljni prah za poboljšanje rada creva

Sena(Senna alexandrina) – Stimuliše brže impulse creva, omogućavajući da više vode ostane u stolici, umesto da bude apsorbovana nazad u telo; to dovodi do lakših, mekših stolica i bržeg drada creva. Sadrži antrahinon koji pokreće mišiće creva delujući na nervne završetke creva. Ova biljka je veoma jaka, pa  je treba koristiti pažljivo.

Krušina (Rhamnus frangula) – Kora krušine stimuliše motornu aktivnost creva, i pomaže u lečenju zatvora, nadutosti, kao i pritiska i bola u crevima. Podstiče rad probavnog trakta pa se upotrebljava kao laksans jer blago pročišćava creva. Tanini u krušini imaju adstrigentno dejstvo (stežu površinu kože i sluzokože) pa se ova lekovita biljka široko primenjuje za lečenje hemoroida. Nešto je blaža od sene, ali takođe vrlo korisna biljka sa jedinjenjima antrahinona i modena koja stimulišu izbacivanje fekalnih materija iz creva.

Đumbir (Zingiber officinale) – Medicinske fitohemikalije đumbira su neke od najjačih karminativa (podstiče probavu, sprečava nadutost) na svetu i probavnih pomoćnih sredstava. Karminativno delovanje je akcija pokretanja, oslobađanja i potiskivanja gasova. Ovo delovanje čini ovu biljku veoma važnim sastojkom u ovoj formuli. To je zato što tokom  detoksikacije creva (gde vi uklanjate stare, skoreli fekalni otpad sa zidova creva), ovaj materijal se može mešati sa digestivnim tečnostima i stvarati gasove. Imajući ovaj snažan karminativ u ovoj formuli nautrališu se gasovi i pomeraju niže u vašem sistemu za varenje radi eliminacije.

Beli luk (Allium sativum) – Beli luk drži vaš ceo probavni sistem i sistem izlučivanja bezbednim od štetnih i toksičnih mikroorganizama. Kad god radite bilo koju detoksikaciju i čišćenje creva, vi uklanjate stari fekalni materijal. Beli luk, takođe ubija crevne uljeze koji neminovno prave svoj put u crevima i tamo žive već godinama, ako se ne leče. Alicin koji se nalazi u belom luku je ono što ga čini vrlo teškim za sve ove uljeze da napreduju, što može da se desi pogotovo kad je dijeta bogata šećerima i ugljenim hidratima.

Ljuta paprika (Capsicum annuum) – Ova vatrena paprika stimuliše cirkulaciju tako tkiva creva i mukozna sluznica mogu da počnu da se oporavljaju. Ona takođe povećava peristaltiku, mišićne kontrakcije ublažavaju zatvor i podstiču redovno pražnjenje creva. Normalna, zdrava creva ispuštaju nekoliko čajnih kašičica krvi dnevno. Ali, kada su vaša creva zatvorena i veoma prljava, ona mogu da krvare malo više tokom čišćenja. Jedno od lekovitih delovanja ove paprike u formuli je da pomogne da se takva dešavanja zaustave u crevima.

Nana (Menta x piperita) – je čuvena po svom spazmolitičkom dejstvu, tj. po sposobnosti da opušta glatke mišiće. Ona deluje na regulaciju varenja, stimuliše lučenje žuči, sekreciju želudačnih sokova, smanjuje stomačnu napetost. Nana se tradicionalno koristi za lečenje digestivnih tegoba, bola u želucu, grčeva, zastoja u varenju, nadutosti.

Komorač (F.vulgare) – smiruje nadražena tkiva i ublažava grčeve i nadimanje. Koristi se kod lošeg varenja, nadimanja i grčeva u stomaku. Kontroliše eventualno jako dejstvo sene i krušine.

KAKO OVA FORMULA RADI

Očistite nagomilani otpad

Ljudsko telo je metabolički motor. Svaki sistem, svaki organ, svaka ćelija u ljudskom organizmu uzima gorivo za pokretanje i eliminiše otpadni materijal. Većina ovog otpada se deponuje u crevima. U stvari, prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnih materija u svom debelom crevu. Ako se ovaj toksični otpad redovno ne eliminiše, to će izazvati vaše telo da bude puno toksina, što će ga činiti tromim i nezdravim. Ova formula je dizajnirana da pomogne pacijentima da se oslobode nagomilanog toksičnog otpada.

Zatvor uzrokuje brojne probleme

Ovo naše telo mora da ima nekog neverovatnog inženjera. Sve ima svoje mesto i nema praznog prostora. Ako jedan organ otekne, onda je neki drugi organ biva pritiskan i gnječen. Organi ne rade dobro kada su zgnječeni, a cirkulacija se prekida. Svaki organ mora da ima dobru cirkulaciju da bi dobio hranu i izbacio otpad, kako bi bio zdrav. Vaše debelo crevo je toliko veliko da je povezano, dodiruje ili je u blizini svakog većeg organa u telu, osim mozga. Takođe dotiče većinu vaših krvnih sudova i nerava. Zatvor uzrokuje da debelo crevo nabubri i kada se to dogodi, može pritiskati pluća, srce, jetru, žučnu kesu, pankreas, bubrege, nadbubrežne žlezde, matericu ili prostatu. Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema. Formula Intestoherb #1 eliminiše zatvor i podstiče redovno i potpuno pražnjenje creva..

Ozdravite! Očistite vaše debelo crevo

Spora, otečena creva mogu pritiskati obližnji prostor, izazivati bolesti i infekcije u bilo kom delu tela. To objašnjava zašto 80% pacijenata koji su koristili formulu IntestoHerb #1 i uradili 5-odnevni program čišćenja creva su počeli da izgrađuju zdravlje srca, imaju normalan krvni pritisak, normalan nivo šećera u krvi, uravnotežene hormone, nemaju problema sa plodnošću, funkcionisanjem jetre,imaju normalnan nivom holesterola, zdrav imuni sistem, normalnu urinarnu funkcija, moćne nadbubrežne žlezde, povećanu energiju, zdravu prostatu, čist probavni trakt, jaču cirkulaciju u krstima i nogama. Bez obzira koliko udaljenim od creva se određeni problem čini, očistite prvo creva i vidite šta će da se dešava.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Formula IntestoHerb #1 ublažava zatvor i pomaže vam da imate više redovnih i potpunijih pražnjenja creva. Takođe stimuliše prirodni rad mišića debelog creva i jača te mišiće. Ona zaustavlja truljenje, ublažava i leči, poboljšava varenje i ublažava gasove i neprijatnost od grčeva. Takođe povećava protok žuči, što zauzvrat čisti žučnu kesu, žučne puteve i jetru i podstiče zdravu crevnu floru. Osim toga, čini nemogućim mnoge crevne uljeze da prežive.

NAPOMENA: Ako su vaša creva iritirana, gore ili rade prečesto,preskočite formulu IntestoHerb #1 i pređite direktno na formulu IntestoHerb #2.

Zašto koristiti formulu IntestoHerb #1?

Činjenica

Prosečan stanovnik zapadne civilizacije skladišti od 5 do 6 kilograma fekalnog otpada u svom debelom crevu, što svakako nije zdravo.

Činjenica

Prosečni stanovnik zapadne civilizacije ima samo dva ili tri pražnjanja creva sedmično. Zbog toga stanovnici zapadne civilizacije imaju oko 70.000 manje pražnjanja creva u svom životu!

Činjenica

Zatvor debelog creva može da dovede do skoro beskonačnog broja naizgled nepovezanih bolesti i problema.

Činjenica

Stanovnici SAD-a jedu više od milion životinja na sat! Gde nema vlakana!

Činjenica

Godine 1950, Merkov priručnik (vodeći medicinski udžbenik za dijagnozu bolesti) je konstatovao da je samo 10% Amerikanaca razvilo bolest creva. Danas, on navodi da će 100% Amerikanaca na kraju razviti bolest creva (divertikuloza) ako žive dovoljno dugo. Divertikuloza (izbočine koje su nalik na kesice unutar vašeg debelog creva nastalih zbog nagomilavanja viška fekalnih materija) je vodeća preteča raka debelog creva.

NAČIN UPOTREBE

Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati 1 kafenu kašičicu crevne formule IntestoHerb #1 sa sokom i nakon toga popiti 2 dl vode (ukoliko niste na postu na sokovima možete da pomešate formulu sa večerom i da je pojedete). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i naredna 2 dana. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte za pola kafene kašičice. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za pola kafene kašičice sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana ili sve dok ne potrošite sav sadržaj kutije.

Program čišćenja creva (uključuje i formulu IntestoHerb #2)

Prvo veče programa čišćenja creva konzumirati 1 kafenu kašičicu crevne formule IntestoHerb #1, razmućene u malo vode ili soka i odmah nakon toga popiti 2-3 dl vode (ukoliko niste na postu na sokovima možete da pomešate formulu sa večerom i da je pojedete). Ukoliko budete imali pojačano pražnjenje tokom narednog dana (2 ili više stolica) onda nastavite sa istom dozom i naredna 2 dana. Nakon toga, možete da u program čišćenja uvrstite i formulu i IntestoHerb #2. Međutim, ukoliko prvog dana niste dobili pojačano pražnjenje pojačajte za pola kafene kašičice. Ukoliko i narednog dana niste zadovoljni sa vašim pražnjenjem pojačavajte dozu iz dana u dan za pola kafene kašičice sve dok ne dobijete pojačano pražnjenje. Kada dobijete pojačano pražnjenje ponovite postupak dozom kojom ste dobili pojačano pražnjenje i narednih 5 dana. Nakon toga možete u program da uvrstite i formulu IntestoHerb #2.

Formulu IntestoHerb #2 uvrstite u program čišćenja nakon što ste imali pojačano pražnjenje barem 5 dana. Počnite sa uzimanjem formule IntestoHerb #2, 5 puta dnevno uzimajući po 1 kafenu kašiku razmućenu u čaši soka ili vode, a uveče uzimajte odgovarajuću dozu (kojom ste dobili pojačano praženjenje ili nešto jačU dozU zbog antidijaroičnog dejstva formule IntestoHerb #2) formule IntestoHerb #1. Ovaj program čišćenja sprovoditi barem 7 dana nakon uspostavljanja pojačanog pražnjanja creva.

Napomena: Zbog jakog ukusa, kod nešto manje od 5% korisnika mogu da se jave nagoni za povraćanjem nakon korišćenja formule.

NETO MASA

90 grama

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 1 godina.

INTESTOHERB #1 (CREVA #1) – BILJNI PRAH ZA POBOLJŠANJE RADA CREVA možete poručiti putem naše e-prodavnice ili putem telefona (+381) 061/166-2577.

68 reagovanja na “IntestoHerb #1 (Creva #1) – biljni prah za poboljšanje rada creva”

  1. Lilihip kaže:

    Da li u Crnoj gori mogu da se kupe ovi preparati za crijeva

  2. Sonja kaže:

    Posiljka je stigla.Narucila sam 3 pakovanja f1,koliko dugo smem da upotrebljavam jer sam izgleda narucila previse ? Ako je previse,mogu li vam vratiti f1 za zamenu f2.Da li se moze upotrebljavati i po potrebi?
    Da li se f1 uzima kasicicom na suvo ili se treba spremati kao caj ?
    Da li je f2 neophodna posle 5dana koriscenja f1?
    Hvala unapred.

    • Admin1 kaže:

      Poštovana, može da se uradi zamena ne otpakovanih proizvoda u roku od 7 dana od trenutka prijema. Creva1 formula može da se koristi po potrebi. Creva1 formula se rastvori sa vodom (imate uputstvo na ambalaži). Nije neophodna, ako ne želite temeljno čišćenje creva. Ako želite samo da otklonite zaostale fekalne materije, onda je neophodna formule Creva#2.

  3. Bozidar kaže:

    Da li se moze ocikivati ako se koristi creva1 u kapsulama neke posledice ili mucnina ili tako nesto? I kako se koristi?

  4. Laura kaže:

    Koliko cesto smem da koristim tinkture Creva 1 i 2? Koliko mora da se pravi pauza posle prvih 10 dana koriscenja?

    Hvala unapred!

    • Admin1 kaže:

      Poštovana, ne mora da se pravi pauza kod korišćenja formule CREVA1, a kod korišćenja formule CREVA2, možete da pravite pauzu od 7 dana nakon svakog tretmana od 5 dana upotrebe formule CREVA2. Ukoliko imate iritirana creva ili kolitis, kronovu bolest i slično, nemojte da pravite pauze dok se situacija sa crevima ne stavi pod kontrolu…tj. koristite formulu CREVA2 bez prestanka dok ne budete zadovoljni sa rezultatima…

  5. Birsena kaže:

    Da li trudnice smeju koristiti creva 1?

    • Admin1 kaže:

      Poštovana, dr Šulc kaže da sve formule mogu da se koriste kod trudnica, ali umereno. Međutim ako gledate po zvaničnoj farmakopeji formula CREVA1, zbog sastava ne bi smela da se koristi kod trudnica, za više informacija možete da nas kontaktirate na mail tinkture@yahoo.com

  6. Zemira kaže:

    vec dugo vremena imam problem sa praznjenjem crijeva i neredovne i tvrde stolice i na 7 do 10 dana.Molim da mi kazete kako da nabavim Creva 1 koliko kosta.Unapred hvala

  7. ljubisa kaže:

    kako mogu da dodjem do preparata creva #1 i creva #2 u Republici Srpskoj BiH. molim da mi cim prije odgovorite

  8. Maja kaže:

    Želela bi da uzmem oba u kapsulama al pitanje je da li smem creva #1 ako ipak često idem u wc, na primer 1-3 dnevno? Hoću i odmah da narucim.

    • Admin1 kaže:

      Imamo samo formulu CREVA1 u kapsulama. Creva2 za sada imamo samo u vidu praha. Od 1 do 3 pražnjenja dnevno je normalna učestalost, jedino ako creva nisu iziritirana…
      Ukoliko imate iritirana creva poželjno je da prvo koristite jedan vremenski period samo formulu CREVA2. Ukoliko creva nisu iritirana možete da krenete sa formulom jedan nekoliko dana i da nakon toga samo ubacite formulu CREVA2. Za poručuvanje javite nam se na kontakt informacije sa linka – https://herbanictinkture.com/kontakt/

  9. Jelena kaže:

    Postovani, da li formule za creva mogu da se kupe u Bugarskoj?

  10. Milja kaže:

    Jel moguce da se posle biljne formule Creva1 oseti mucnina i kako se to resava?

  11. Monika kaže:

    Dali mogu naruciti f1 i f2 u Makedonija? I kako ide procedura i cena?
    Hvala vam

  12. Sonja kaže:

    Poštovani, da li imate formulu Creva 1 u kapsulama i koja je cena?
    Hvala unapred

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *