sep
14
2013

ImunoHerb Deca (Imuno za decu) – tinktura za jačanje imuniteta kod dece

SASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)

Sveži koren ehinacee (Echinacea purpurea)

KAKO OVA FORMULA RADI

Biljka ehinacea radi na dva načina. Prvo, kod ehinacee je naučno dokazano da merljivo povećava broj imunih ćelija u vašem telu, kao što su makrofagi, ubice T ćelije, B ćelije, granulociti i važne imuno hemikalije koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, ehinacea stimuliše ove imune ćelije da povećaju nivo aktivnosti. Echinacea takođe značajno povećava mogućnost fagocitoze – da vaša bela krvna zrnca bolje i brže uništavaju štetne mikroorganizme kao što su bakterije, virusi i gljivice. Ova dejstva će vam efikasnije pomoći u borbi protiv infekcija i bolesti, a takođe će vas zaštititi od budućih napada mikroorganizama i bolesti.

Doziranje za decu

Deca se razlikuju drastično u veličini i obliku. Jedan petogodišnjak može biti veoma različit od drugog. Potrebno je prilagoditi dozu prema tome koliko njihov metabolizam može da podnese ove biljne formule. Najsigurniji način da se to uradi je po telesnoj masi. Jednostavno napravite ralomak, iznad razlomačke crte stavite telesnu masu deteta, a ispod razlomačke crte stavite 75 kg.

Primer: 25kg/75kg = 1/3 doze za odrasle (doza za odrasle je oko 70 kapi)

Doziranje za kućne ljubimce

Možete koristiti isti razlomak i za doziranje kod životinja, takođe! Mali pas od 5 kilograma ili poveća mačka mogu da dobiju dozu od 1/15 doze za odrasle, a konj od 750 kilograma treba da dobije 10 puta veču dozu od doze za odrasle.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Tinktura „ImunoHerb Deca“ je najbolja odbrana koja štiti vašu decu da ostanu zdrava i zaštićena. Ukoliko pomešate ovu formulu u odnosu 50:50 sa javorovim sirupom, svako dete će hteti da je popije. Zapamtite, deca su vrlo pametna, pa se potrudite da učinite biljnu medicinu zabavnom za njih. Pravljenje biljnih sladoleda ili organizovanje „čajanki“ će im smiriti anksioznost i izvesti ih na put brzog izlečenja!

NAČIN UPOTREBE

Izračunatu dozu za dete uzimati od 3 do 6 puta dnevno. Nakon svakih 14 dana konzumacije, pravi se pauza od 7 dana. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

NETO KOLIČINA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 Neograničen.

IMUNOHERB DECA (IMUNO ZA DECU) – TINKTURA ZA JAČANJE IMUNITETA KOD DECE možete poručiti putem naše e-prodavniceili putem telefona (+381) 061/166-2577.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *