sep
06
2013

Različiti pogledi prirodne i konvencionalne medicine

1043850_481546895262012_1966995406_n

Prirodna i konvencionalna (alopatska) medicina imaju različito gledište na ljudsko telo. Prirodna medicina smatra da je ljudsko telo inteligentno, da može da uništi tumore na sebi i da regeneriše svoja oštećena i izgubljena tkiva.
S druge strane, konvencionalna medicina smatra da je ljudsko telo glupo, ili inteligentno samo do određene mere. Ona ne veruje da telo može uništiti tumore na sebi. Ona veruje da je telo bespomoćno i glupo kad je reč o njima. Veruje da se kancerogeni delovi tela moraju nekako otrovati ili odstraniti, jer telo navodno neće da se bori protiv njih. Ta medicina ne veruje da telo može regenerisati izgubljena tkiva, kao što je oštećeni kuk. Zato se ona fokusira na pravljenje veštačkih delova tela, kukova i srca, i šta god da je potrebno…

Prirodna medicina smatra da telo u sebi sadrži genetska uputstva i kod za obnovu i regeneraciju bilo kog dela tela. Uključujući i moždano tkivo. Ono što sama klasična medicina smatra neizlečivim, prirodna medicina leči spoznavanjem moći ljudskog tela.
Dr Šulc još kaže:
„Gledam na televiziji emisije o deci obolele od raka kostiju i leukemije. Gledam strahote kroz koje prolaze ona i njihovi roditelji. I takva se medicina naziva naučnom i naprednom, dok se prirodna medicina naziva primitivnom i beskorisnom.
Smejem se svojim kritičarima.
I opet, šta oni čine da ojačaju tela ove jadne dece? NIŠTA. Apsolutno ništa! Viđam slike te dece kako jedu pomfrit, milk-šejkove, hamburgere i žele. A kako će ta hrana moći da izgradi njihov imuni sistem i pomogne njihovim telima da unište rak? Nikako.“

Medicinska tehnologija ne može biti zamena za stvarno, prirodno lečenje. Sve veći broj ogromnih medicinskih centara nisu odgovor na sve veće bolove čovečanstva. I ako siromašni ljudi pate, njihova nemogućnost da plate skupe operacije i medicinsku negu opovrgava tvrdnju da je lečenje u bolnicama besplatno za sve.

POKAŽITE NARODU KAKO DA SE IZLEČI PRIRODNIM PUTEM!!! Naučite ih za šta su sve sposobna njihova tela. Naučite siromašne da se sami izleče kod kuće. Dajte im moć koja za sada samo pripada ljudima u belim mantilima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *