nov
25
2013

Raketno gorivo

rak gorivo

Na vodećim zdravstveno-edukativnim centrima u Sjedinjenim Američkim Državama redovno se konzumira jednostavan napitak nazvan „rocket fuel“ ili u prevodu „raketno gorivo“. Ovaj napitak ima izuzetno dejstvo na organizam, posebno kada je u pitanu pročišćavanje jetre, žuči i „ubijanje“ virusa, zbog čega se koristi, između ostalog, i kod lečenja gripa i prehlada, ali i preventivno.

Za jednu osobu i jednodnevne potrebe „raketno gorivo“ se priprema na sledeći način: procediti dva limuna i dva grejpfruta i nasuti ih u blender (ne u sokovnik), zatim dodati jednu veliku kašiku maslinovog ulja, jednu malu kašiku đumbira u prahu, jednu malu kašiku ljute paprike u prahu i četiri čena belog luka. Sve te sastojke izmiksati i nasuti još nekoliko čaša vode dok se ne dobije napitak od jednog litra. Najbolje je ovaj napitak popiti na prazan stomak i u roku od dva sata. Na primer, prvu čašu popijete u 14 časova, a posljednju oko 16h.

Dosta je ljudi u nasim krajevima izlečilo prehladu i viruse ovim napitkom. Pojedinci su povećavali količinu belog luka, limuna i grejpfruta i rezultati su bili pozitivni. Napitak se pokazao izuzetno koristan kod onih koji su imali kamen u žuči ili su želeli pročišćavanje jetre.

Jedno reagovanje na “Raketno gorivo”

  1. Sviđa mi se vredne informacije koje
    ste dostavili u svojim člancima .
    Ja ću bookmark svoj blog i proverite ponovo ovde redovno.

    Prilično sam siguran da ću naučiti mnogo novih
    stvari ovde! Srećno zasledeći!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *